Η Jennifer Aniston κλείνει τα 51 με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση

Jennifer-aniston Featureflash Photo Agency
ΤΕΤΑΡΤΗ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Απ’ ό,τι φαίνεται τα 51 είναι αρκετά διασκεδαστικά» έγραψε η χολιγουντιανή σταρ στο Instagram.

Η Jennifer Aniston γιόρτασε τα 51α γενέθλια της την περασμένη εβδομάδα με μια εντυπωσιακή φωτογράφιση για το περιοδικό Interview όπου αποδεικνύει ότι ο χρόνος είναι σχετικός. Η εκθαμβωτική χολιγουντιανή σταρ πρόσφατα δημιούργησε λογαριασμό στο Instagram και σε μια νέα ανάρτηση μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες από την φωτογράφιση.

«Ευχαριστώ το Interview για αυτή την έκπληξη στα γενέθλια μου. Δεν είχα ιδέα πως θα έβγαινε σήμερα. Είμαι περήφανη και νιώθω μεγάλη τιμή που γιορτάζω με αυτό το εξώφυλλο. Ευχαριστώ την ομάδα του Interview που γιορτάζει τις γυναίκες σε όλες τις ηλικίες… απ’ ό,τι φαίνεται τα 51 είναι αρκετά διασκεδαστικά» έγραψε η Aniston.

Στην ανάρτηση της δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους Nick Haramis, Mel Ottenberg, Alique, Chris McMillan, Gucci Westman, αλλά και την «αδελφική φίλη» της Sandra Bullock.

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτηση της Aniston απέσπασε εκατομμύρια likes και εγκωμιαστικά σχόλια από πολλούς φίλους, συνάδελφοι και θαυμαστές της, όπως οι Courteney Cox, Reese Witherspoon, Lisa Kudrow, Hailey Bieber, Drew Barrymore, Mariah Carey και Johnny Knoxville.