Έρχεται κινηματογραφικό σίκουελ στο «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ»

ps-i-love-you
ΠΕΜΠΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Η νέα ταινία θα είναι βασισμένη στο μυθιστόρημα «Postscript» της Cecelia Ahern που διαδραματίζεται επτά χρόνια αργότερα.

Το «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ» του Richard LaGravenese θα αποκτήσει μια συνέχεια, καθώς η Alcon Entertainment απέκτησε τα πνευματικά δικαιώματα για την μεταφορά του «Postscript», της συνέχειας στο μυθιστόρημα της Cecelia Ahern.

Σε άρθρο του το Variety εξηγεί πως η Alcon είχε αναλάβει την παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Υ.Γ. Σ’ αγαπώ» της Ahern, με την Hilary Swank να ενσαρκώνει την πρωταγωνίστρια Holly και τον Gerard Butler τον Gerry. Η ταινία είχε κόψει εισιτήρια αξίας 156 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Η συνέχεια που έγραψε η Ahern ακολουθεί την ιστορία της Holly επτά χρόνια μετά τον θάνατο του συζύγου της και όταν η αδερφή της της ζητά να αφηγηθεί την ιστορία της σε ένα podcast. Μια ομάδα ακροατών τότε προσεγγίζει την Holly και εμπνευσμένοι από τα γράμματα της θέλουν να αφήσουν τα δικά τους μηνύματα για να βρουν τα αγαπημένα πρόσωπα τους μετά τον θάνατο τους.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παραγωγή του σίκουελ και κατά πόσο θα επιστρέψουν οι Swank, Butler και LaGravenese.