Την άνοιξη ξεκινούν τα γυρίσματα του νέου Indiana Jones από τον Steven Spielberg

indiana-Jones
ΔΕΥΤΕΡΑ, 17 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο Harrison Ford μίλησε για τις φιλοδοξίες του με την πέμπτη ταινία του θρυλικού αρχαιολόγου και την ευθύνη που έχει απέναντι στου «πελάτες» του.

Μετά την κυκλοφορία του ένατου επεισοδίου «Star Wars» τον περασμένο Δεκέμβριο, η Disney έχει αποφασίσει να εστιάσει στο άλλο μεγάλο κινηματογραφικό franchise που απέκτησε το 2012 με την Lucasfilm, τον Indiana Jones.

Πριν από δύο περίπου χρόνια ο Steven Spielberg αποκάλυψε τα σχέδια του για μια πέμπτη ταινία με τον θρυλικό αρχαιολόγο μετά το ριμέικ του «West Side Story», με στόχο μια κυκλοφορία το καλοκαίρι του 2021. Σύμφωνα με μια νέα συνέντευξη που παραχώρησε ο Harrison Ford στο CBS τα γυρίσματα της πέμπτης ταινίας θα ξεκινήσουν την ερχόμενη άνοιξη.

Shutterstock / Denis Shumov

«Θα ξεκινήσω [τα γυρίσματα] του Indiana Jones σε περίπου δύο μήνες. Πάντα χαίρομαι να επιστρέφω σε αυτούς τους χαρακτήρες. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε άλλη μια [ταινία] γιατί αρέσουν στον κόσμο. Νιώθω υποχρεωμένος να φροντίζω ώστε οι προσπάθειες μας να είναι όσο φιλόδοξες ήταν στην αρχή» δήλωσε ο Ford.

Συνεχίζοντας ο Αμερικάνος ηθοποιός σχολίασε πως έχει «μια αίσθηση υπευθυνότητας» απέναντι στους θαυμαστές του, τους οποίους χαρακτήρισε «πελάτες».

«Αντιμετωπίζω τους ανθρώπους που βλέπουν τις ταινίες μου ως περισσότερο ως πελάτες παρά ως “θαυμαστές”, [ο όρος] “θαυμαστής” πάντοτε μου φαινόταν περίεργος. Αλλά είναι γεγονός πως αυτοί οι άνθρωποι στηρίζουν την επιχείρηση μου και είμαι υπεύθυνος για την ποιότητα της υπηρεσίας που προσφέρω» τόνισε ο 77χρονος ηθοποιός.