Διόρθωσε το τατουάζ του ο Orlando Bloom

orlando-bloom Andrea Raffin
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Ποτέ μην εμπιστεύεσαι πλήρως αυτά που βρίσκουν οι πελάτες σου στο Pinterest» σχολίασε ο tattoo artist του χολιγουντιανού αστέρα.

Πριν από λίγες μέρες ο Orlando Bloom μοιράστηκε φωτογραφίες ενός νέου τατουάζ που «χτύπησε» στο δεξί του χέρι. Δυστυχώς όμως για τον ίδιο έκανε λάθος στον κώδικα Μορς που χρησιμοποίησε και αντί για Flynn, όπως είναι το όνομα του εννιάχρονου γιού του, έγραψε «Frynn».

Οι followers του χολιγουντιανού αστέρα δεν άργησαν να αντιληφθούν το ορθογραφικό λάθος που έκανε και έτσι αποφάσισε να το διορθώσει. Ευτυχώς για τον ίδιο το τατουάζ διορθώθηκε σχετικά εύκολα με την προσθήκη μιας κουκίδας.

«Επιτέλους το πέτυχα σωστά! Πως μπορεί να κάνεις τέτοιο λάθος;» έγραψε ο Bloom στο Instagram με το διορθωμένο τατουάζ του και το hashtag #pinterestfail, παραθέτοντας τον λανθασμένο κώδικα Μορς που βρήκε στο Pinterest για το πρωτότυπο σχέδιο.

Με αφορμή την δεύτερη επίσκεψη του στο στούντιο του Balazs Bercsenyi, ο Bloom έκανε ένα νέο τατουάζ, αυτή την φορά αφιερωμένο στον σκύλο του Sidi. Στην ανάρτηση του για τον «δεύτερο γύρο» ο Bercsenyi σχολίασε με μια διάθεση χιούμορ «ποτέ μην εμπιστεύεσαι πλήρως αυτά που βρίσκουν οι πελάτες σου στο Pinterest».