Τζένιφερ Ανιστον: κινηματογραφικό στριπτίζ

tzenifer-aniston-kinimatografiko-striptiz

ΠΕΜΠΤΗ, 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013

Η Tζένιφερ Άνιστον «νοικοκυρεύεται» με τον πλέον ανορθόδοξο τρόπο, στην τολμηρή κωμωδία του Ρόσον Μάρσαλ Θέρμπερ.

«Οικογένεια Μίλερ» («We’re the Millers»)

Η ελληνικής καταγωγής αμερικανίδα σταρ, υποδύεται την κυνική στριπτιζέζ Ρόουζ που προσποιείται ότι είναι η σύζυγος ενός μικροέμπορου μαριχουάνας (Τζέισον Σουντέικις), έναντι αδράς αμοιβής. Στην υπόθεση της ταινίας, ο Ντέιβιντ Μπερκ (Τζέισον Σουντέικις), ένας ντίλερ μαριχουάνας βρίσκεται καταχρεωμένος στον προμηθευτή του Μπραντ (Εντ Χελμς).

Για να διατηρήσει τη σωματική του ακεραιότητα ο Ντέιβιντ πρέπει να φέρει λαθραία από το Μεξικό ένα φορτίο με εμπόρευμα, για λογαριασμό του Μπραντ. Πείθοντας με το ζόρι τους γείτονές του, την εκρηκτική Ρόουζ (Τζένιφερ Άνιστον), τον επίδοξο πελάτη του, Κένι (Γουίλ Πούλτερ) και την γεμάτη τατουάζ και πίρσινγκ πιτσιρίκα Κέισι (Έμα Ρόμπερτς), καταφέρνει να καταστρώσει το σχέδιό του. Με μια ψεύτικη σύζυγο, δύο υποτιθέμενα παιδιά και αρκετό θράσος ο Ντέιβιντ ξεκινά ένα road trip που του επιφυλάσσει αρκετές εκπλήξεις…

Το σενάριο υπογράφουν οι : Μπομπ Φίσερ, Στιβ Φάμπερ (“Wedding Crashers”), Σον Άντερς και Τζον Μόρις (“Hot Tub Time Machine”).

Πρωταγωνιστούν οι: Τζένιφερ Άνιστον, Τζέισον Σουντέικις, Έμα Ρόμπερτς Νικ Όφερμαν, Κάθριν Χαν, Γουίλ Πούλτερ, Έντ Χελμς.

Η ταινία προβάλλεται από τη Village Films.