Βρέθηκε σεναριογράφος για το «Κριντ 3»

creed
ΤΕΤΑΡΤΗ, 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Michael B. Jordan, Sylvester Stallone και Tessa Thompson αναμένονται να επιστρέψουν για το τρίτο spin-off των ταινιών «Ρόκι».

Η ιστορία του Adonis Creed θα συνεχιστεί σε μια τρίτη ταινία με τον Michael B. Jordan να ερμηνεύει ξανά τον γιο του Apollo Creed από το «Ρόκι». Σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter η MGM έχει έρθει συμφωνία με τον Zach Baylin για να γράψει το σενάριο της ταινίας.

Όπως είναι φυσικό η πλοκή της νέας ταινίας αποτελεί μυστήριο, όμως πέραν του Jordan στον πρωταγωνιστικό ρόλο αναμένονται να επιστρέψουν ο Sylvester Stallone ως Rocky και η Tessa Thompson ως Bianca.

Σεναριογράφος και σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας του spin-off franchise το 2015 ήταν ο Ryan Coogler, ενώ ο Steven Caple Jr. σκηνοθέτησε το σίκουελ του 2018 σε σενάριο των Juel Taylor και Stallone.

Η παραγωγή του «Κριντ 3» βρίσκεται ακόμα σε πολύ πρώιμο στάδιο και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία πρεμιέρας, αφού ο προγραμματισμός της ταινίας θα εξαρτηθεί από την διαθεσιμότητα του Jordan και τις υποχρεώσεις του με άλλες παραγωγές.