Ο Macaulay Culkin στον δέκατο κύκλο του «American Horror Story»

home-alone-macaulay-culkin
ΠΕΜΠΤΗ, 27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

Ο δημιουργός της ανθολογίας τρόμου ανακοίνωσε πως οι Evan Peters, Sarah Paulson, Kathy Bates και Billie Lourd θα επιστρέψουν στα νέα επεισόδια.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε γνωστό πως το FX ανανέωσε την τηλεοπτική σειρά τρόμου «American Horror Story» για άλλες τρεις σεζόν. Σύμφωνα με προηγούμενες δηλώσεις τον δημιουργό της σειράς Ryan Murphy ορισμένοι ηθοποιοί από την τρίτη σεζόν θα επιστρέψουν για τον δέκατο κύκλο, ενώ σε μια νέα του ανάρτηση στο Instagram αποκάλυψε πως ο Macaulay Culkin θα αποτελέσει ένα από τα νέα πρόσωπα του καστ.

Πιο συγκεκριμένα ο Murphy μοιράστηκε ένα βίντεο με τα ονόματα των ηθοποιών που θα εμφανιστούν στον δέκατο κύκλο του «American Horror Story» και ανάμεσα σε αυτά είναι του πρωταγωνιστή του «Μόνος στο σπίτι». Στα νέα επεισόδια θα εμφανιστούν επίσης οι Evan Peters, Sarah Paulson, Lily Rabe, Kathy Bates, Leslie Grossman, Billie Lourd, Adina Porter, Angelica Ross και Finn Wittrock.

Αυτός θα είναι ο πρώτος ρόλος του Culkin σε μεγάλη παραγωγή τα τελευταία 15 χρόνια, αφού πέραν των «Party Monster» και «Saved!» έχει κάνει σποραδικές εμφανίσεις και έχει κρατήσει χαμηλό προφίλ.

Shutterstock / Kathy Hutchins

Τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με την μουσική και το podcast του, το Bunnyears, ενώ πρόσφατα έκανε μια cameo εμφάνιση στο «Dollface» της πλαταφόρμας streaming Hulu μαζί με την σύντροφο του Brenda Song.

Ο ένατος κύκλος της σειράς ανθολογίας του FX, ο οποίος άντλησε έμπνευση από τις κλασικές ταινίες τρόμου της δεκαετίας του 1980, κυκλοφόρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο και απέσπασε θετικές κριτικές, αφήνοντας ικανοποιημένους τους οπαδούς της. Ο δέκατος κύκλος τη σειράς αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του αργότερα μέσα στην χρονιά.