Η Gwyneth Paltrow παίρνει τα μέτρα της για τον κορωνοϊό

gwyneth-paltrow Evan Agostini
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2020

«Έχω παίξει σε αυτή την ταινία» έγραψε στο Instagram, παραπέμποντας στην πρόσφατη συνεργασία της με τον Steven Soderbergh.

Η ραγδαία εξάπλωση του κορωνοϊού COVID19 έχει προκαλέσει παγκόσμια ανησυχία, με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας να εκδίδει οδηγίες για την καλύτερη αντιμετώπιση και διαχείριση του. Δημόσιες εκδηλώσεις έχουν αναβληθεί για προληπτικούς λόγους, ενώ πολλοί άνθρωποι καταφεύγουν στις ιατρικές μάσκες και τα αντισηπτικά μαντιλάκια στην καθημερινότητα τους.

Η Gwyneth Paltrow πρόσφατα ταξίδεψε στην Ευρώπη φορώντας μια μάσκα και θυμήθηκε τον ρόλο της στο «Contagion» του Steven Soderbergh. Η ταινία επιστημονικής φαντασίας έχει γίνει ανάρπαστη το τελευταία διάστημα λόγω του κορωνοϊού καθώς έχει να κάνει με έναν μυστηριώδη και θανατηφόρο ιό που εξαπλώνεται γρήγορα.

Στο «Contagion» η Paltrow παίζει τον ρόλο της πρώτης ασθενούς που κολλά τον ιό από έναν σεφ στο Χονγκ Κονγκ, ο οποίος προηγουμένως είχε ετοιμάσει φαγητό με χοιρινό που είχε μολυνθεί από μια νυχτερίδα. Αφού επιστρέψει σπίτι της στην Αμερική, τα συμπτώματα της αρχίζουν να χειροτερεύουν και ο μυστηριώδης ιός εξαπλώνεται με γοργούς ρυθμούς.

Ταξιδεύοντας στην Γαλλία, η χολιγουντιανή σταρ μοιράστηκε μια φωτογραφία της στο Instagram όπου φορά μια μαύρη μάσκα και δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ρόλο της.

«Καθ’ οδόν για το Παρίσι. Παρανοϊκή; Συνετή; Πανικοβλημένη; Ήρεμη; Πανδημία; Προπαγάνδα; Η Paltrow απλά θα κοιμηθεί με αυτό το πράγμα στο αεροπλάνο. Έχω ήδη παίξει σε αυτή την ταινία» αναφέρει η 47χρονη ηθοποιός.

H Paltrow έκλεισε την ανάρτηση της συστήνοντας στους followers της να αποφεύγουν τις χειραψίες και να πλένουν τακτικά τα χέρια τους.