«Stranger Things 4»: Πρώτη ματιά στα γυρίσματα των νέων επεισοδίων

stranger-things
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το καστ της σειράς τρόμου και επιστημονικής φαντασίας του Netflix βρέθηκε ξανά μαζί για τα γυρίσματα του νέου «διπλού» κύκλου.

Οι παραγωγοί του «Stranger Things» έδωσαν στην δημοσιότητα ένα βίντεο από τα πρώτα γυρίσματα του τέταρτου κύκλου με την συμμετοχή σχεδόν όλου του καστ. Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα πότε θα πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα των νέων επεισοδίων στην πλατφόρμα streaming, όμως είναι αρκετά πιθανό να προγραμματιστεί για το 2021.

Το νέο teaser της παραγωγής διάρκειας ενός περίπου λεπτού έχει μια ρετρό home video αισθητική αντίστοιχη της τηλεοπτικής σειράς. Ανάμεσα στους ηθοποιούς διακρίνονται οι Gaten Matarazzo, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin, Sadie Sink, Cara Buono, Joe Keery, αλλά και ο David Harbour.

Στο φινάλε του τρίτου κύκλου παραμένει άγνωστη η μοίρα του Hopper, του χαρακτήρα που ενσαρκώνει ο Harbour. Το πρόσφατο teaser τρέιλερ όμως αποκαλύπτει πως ο Hopper τελικά επιβιώνει και βρίσκεται φυλακισμένος σε μια ρωσική βάση.

Netflix

Σύμφωνα με δηλώσεις των δημιουργών της σειράς, το «Stranger Things» ανέκαθεν είχε μια «ημερομηνία λήξης» και όπως φαίνεται θα ολοκληρωθεί με τον τέταρτο κύκλο που θα είναι ουσιαστικά «διπλός».

Πρόσφατα έγινε γνωστό πως βάσει αρχικού σχεδιασμού η σειρά θα ολοκληρωνόταν με τέλος του τέταρτου κύκλου, όμως τελικά οι αδελφοί Duffer αποφάσισαν να «επεκτείνουν» την πλοκή, έτσι ώστε να συνεχιστεί σε μια η πέμπτη σεζόν που θα λειτουργεί ως σίκουελ της τέταρτης.