Για ποια ταινία μετανιώνει η Gwyneth Paltrow;

gwyneth-paltrow Tinseltown
ΤΕΤΑΡΤΗ, 04 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Ήταν καταστροφή» δήλωσε η χολιγουντιανή σταρ.

Η Gwyneth Paltrow αποκάλυψε πως μετανιώνει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην κωμωδία «Βαριά ερωτευμένος» των Bobby και Peter Farrelly. Σε μια νέα συνέντευξη της η χολιγουντιανή σταρ τόνισε πως ταινία με τον Jack Black αποτελεί ένα μελανό σημείο στην καριέρα της και την χαρακτήρισε «καταστροφή».

Moviestore/REX

Η αποκάλυψη έγινε στα πλαίσια συζήτησης της Paltrow με τον καλύτερο φίλο και συνεργάτη της Kevin Keating για το Netflix. Κατά την διάρκεια της κουβέντας ο Keating πέρασε από ένα κουίζ, για να διαπιστωθεί πόσο καλά ξέρει την Paltrow και όταν ρωτήθηκε ποια ήταν η χειρότερη ερμηνεία της, εκτίμησε πως είναι το «Βαριά ερωτευμένος».

«Δεν είμαι σίγουρος ποιος σου είπε να γυρίσεις εκείνη την ταινία, αλλά δεν ήμουν εγώ. Δεν δούλευα για σένα, δεν ήμουν εκεί» σχολίασε ο Keating, για να συμπληρώσει η Paltrow «είδες τι έγινε – ήταν καταστροφή».

Συνεχίζοντας η ηθοποιός τόνισε πως ένιωθε εξαιρετικά άβολα στα γυρίσματα όταν φόραγε την ειδική στολή που την έκανε να φαίνεται υπέρβαρη. Αυτό που της έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ήταν πόσο άλλαξε τότε η συμπεριφορά των ανθρώπων γύρω της.

Moviestore/REX

«Την πρώτη μέρα που έβαλα την στολή ήμουν στο Tribeca Grand και έκανα βόλτα στο λόμπι. Ήταν τόσο θλιβερό, ήταν τόσο απογοητευτικό. Κανείς δεν με κοίταγε στα μάτια γιατί ήμουν υπέρβαρη. Για κάποιο λόγο τα ρούχα για τις υπέρβαρες γυναίκες είναι απαίσια. Ένιωσα τόσο άβολα γιατί ο κόσμος με απέρριπτε τόσο πολύ» εξήγησε η Paltrow.