Ο Adam Driver «έσωσε» τα γενέθλια του οχτάχρονου γιου του Ben Affleck

kylo-ren-star-wars
ΠΕΜΠΤΗ, 05 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Με έκανε ήρωα για το παιδί μου, πως μπορείς να ξεπληρώσεις κάτι τέτοιο» τόνισε ο Affleck σε συνέντευξή του.

Ο Kylo Ren μπορεί να είναι ένας από τους πιο μοχθηρούς χαρακτήρες στην νέα τριλογία «Star Wars» (τουλάχιστον μέχρι το ένατο επεισόδιο), όμως ο Adam Driver που τον ενσαρκώνει έχει τεράστια καρδιά και συχνά χρησιμοποιεί την δημοφιλία του για να βοηθάει φίλους και γνωστούς.

Ο Ben Affleck αφηγήθηκε στην εκπομπή του Jimmy Kimmel μια συγκινητική ιστορία για το πώς ο Adam Driver εμφανίστηκε ως από μηχανής θεός για να «σώσει» τα γενέθλια του οχτάχρονου γιου του.

Όπως εξήγησε ο 47χρονος ηθοποιός, είχε μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «The Last Duel» σε σκηνοθεσία του Ridley Scott και στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Driver.

Αν και ο Affleck φρόντισε να επιστρέψει σπίτι του στο Λος Άντζελες για ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλια του οχτάχρονου γιου του, δεν συνέβη το ίδιο με τα δώρα που είχε παραγγείλει. Όταν ο Driver ενημερώθηκε για τα γενέθλια, βρήκε την διεύθυνση του Affleck και έστειλε ο ίδιος μερικά δώρα, μαζί με μια κάρτα και φωτογραφία του ως Kylo Ren.

«Είπα στον γιο μου πως τα δώρα μου δεν είχαν έρθει εγκαίρως, αλλά είχα ένα δώρο από κάποιον που πραγματικά ήθελε να φροντίσει ώστε να έχεις ένα δώρο» εξήγησε ο Affleck. Αφού έδωσε στον γιο του τα δώρα, του έδειξε ένα προσωπικό βίντεο που γύρισε ο Driver ντυμένος ως Kylo Ren. Αυτή η κίνηση του Driver χαροποίησε ιδιαίτερα το γιο του Affleck, καθώς είναι μεγάλος φαν των ταινιών «Star Wars».

«Ήταν μια εκπληκτικά συγκινητική και δυνατή στιγμή. Ο Adam με έκανε ήρωα για το παιδί μου – πως μπορείς να ξεπληρώσεις κάτι τέτοιο;» τόνισε ο Affleck για την πρωτοβουλία του συναδέλφου του.