«The Batman»: Πρώτη ματιά στο νέο Batmobile

the-batman-batmobile
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο του «Σκοτεινού Ιππότη» της DC θα βγει στους δρόμους του Γκόθαμ Σίτι το καλοκαίρι του 2021.

Τα γυρίσματα της νέα ταινίας Batman με τον Robert Pattinson στον ρόλο του «Σκοτεινού Ιππότη» έχουν ήδη ξεκινήσει και ο σκηνοθέτης Matt Reeves έδωσε στην δημοσιότητες τις πρώτες εικόνες του αυτοκινήτου του ήρωα της DC, το θρυλικό Batmobile.

Πιο συγκεκριμένα ο Reeves μοιράστηκε τρεις φωτογραφίες μέσω του λογαριασμού του στο Twitter που δείχνουν το αυτοκίνητο από διαφορετικές οπτικές γωνίες και τον Pattinson να φορά την στολή του Batman.

Σε αντίθεση με τα Batmobile που χρησιμοποιήθηκαν στην τριλογία του Christopher Nolan και πιο πρόσφατα από τον Ben Affleck που θύμιζαν τανκ, το νέο μοντέλο έχει ένα πιο αεροδυναμικό look και μοιάζει περισσότερο με ένα κλασικό muscle car, όπως ένα Ford Mustang ή Dodge Charger. Παράλληλα το μαύρο όχημα έχει ορισμένες κόκκινες πινελιές που του δίνουν ένα φουτουριστικό ύφος.

Το «The Batman» αναμένεται να κάνει την πρεμιέρα του στις κινηματογραφικές αίθουσες το καλοκαίρι του 2021 και θα παρουσιάσει τον ομώνυμο χαρακτήρα σε μια από τις πρώτες του μεγάλες περιπέτειες. Δίπλα στον Pattinson εμφανίζονται ο Colin Farrell ως Penguin, η Zoë Kravitz ως Catwoman, ο Paul Dano ως Riddler, ο Jeffrey Wright ως Επιθεωρητής Gordon, ο Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, ο John Turturro ως Carmine Falcone και ο Peter Sarsgaard ως Gil Colson.