Ο Tom Hanks επιστρέφει στη δίνη του Β' Παγκοσμίου Πολέμου με το «Greyhound»

greyhound
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 06 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το σενάριο της νέας περιπέτειας βασισμένης σε πραγματικά γεγονότα φέρει την υπογραφή του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού.

Κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ της περιπέτειας «Greyhound» που διαδραματίζεται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και στην οποία πρωταγωνιστεί ο Tom Hanks. Το σενάριο της νέας ταινίας του βραβευμένου με Όσκαρ ηθοποιού φέρει την υπογραφή του ίδιου και η ιστορία είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα.

Ο Hanks ενσαρκώνει τον πλοίαρχο Ernest Krause, κυβερνήτη ενός αντιτορπιλικού που οδηγεί ένα κομβόι 37 σκαφών από την Αμερική στην Ευρώπη. Κατά την διάρκεια του επικίνδυνου ταξιδιού, ο Krause και το πλήρωμα του θα κληθούν να αντιμετωπίσουν επίλεκτες ομάδες U-boat των Ναζί που σπέρνουν τον φόβο και τον τρόμο στον Ατλαντικό.

Σκηνοθέτης του «Greyhound» είναι ο Aaron Schneider, ενώ δίπλα στον Hanks εμφανίζονται επίσης οι Stephen Graham, Rob Morgan και Elisabeth Shue. Η πρεμιέρα της ταινίας στην Ευρώπη αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάιο, ενώ στην Αμερική τον Ιούνιο.

Ο Hanks πήρε μια πρώτη «γεύση» από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο το 1998 στο επικό πολεμικό δράμα «Η διάσωση του στρατιώτη Ράιαν» του Steven Spielberg, όπου για την ερμηνεία του κέρδισε μια υποψηφιότητα για Όσκαρ.

Hanks και Spielberg συνεργάστηκαν, ως παραγωγοί, στις πολυβραβευμένες τηλεοπτικές σειρές του HBO «Band of Brothers» και «The Pacific», ενώ πρόσφατα ανακοίνωσαν τα σχέδια τους για μια τρίτη σειρά, το «Masters of the Air», για το Apple TV+.