Jared Leto: «Δεν θέλω να ακουστώ δραματικός, αλλά παραλίγο να πεθάνω»

Jared-leto Sergii Khandusenko
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η πρόσφατη εκδρομή για ορειβασία στα βουνά της Νεβάδα λίγο έλειψε να αποβεί μοιραία για τον χολιγουντιανό αστέρα.

Ο Jared Leto είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην εκδρομή που έκανε την περασμένη εβδομάδα με τον φίλο του Alex Honnold στα βουνά της Νεβάδα. Πιο συγκεκριμένα ο 48χρονος αστέρας του Χόλυγουντ είχε πάει για ορειβασία και είχε μια πτώση που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή, καθώς τα σχοινιά του σχεδόν σκίστηκαν, όμως ο ίδιος διατήρησε την ψυχραιμία του.

«Δεν θέλω να ακουστώ δραματικός, αλλά αυτή τη μέρα παραλίγο να πεθάνω. Είχα μια μεγάλη πτώση όταν πήγα για ορειβασία με τον Alex Honnold στο Red Rock. Κοίταξα προς τα πάνω και μέσα σε δευτερόλεπτα το σχοινί κοβόταν από τον βράχο, ενώ εγώ κρεμόμουν στον αέρα, στα 200 μέτρα. Θυμάμαι να κοιτάζω το έδαφος προς τα κάτω» αναφέρει στο Twitter και το Instagram ο Leto.

Στις αναρτήσεις του ο Leto συμπεριέλαβε φωτογραφίες από την εκδρομή του και τα σχοινιά που των έσωσαν, αλλά και ένα βίντεο από την περιπέτεια του. Συνεχίζοντας ο ηθοποιός εξηγεί πως «ήταν μια περίεργη στιγμή – λιγότερο φόβος και περισσότερο θέμα πραγματικότητας και λίγο μελαγχολική. Η αδρεναλίνη ήρθε μετά όταν κατάφερα να φτάσω ξανά τον τοίχο»

Καταλήγοντας, ο Leto εξηγεί πως «καταφέραμε όμως να ζήσουμε για δούμε ακόμη μια μέρα. Τελικά ήταν κάτι πολύ διασκεδαστικό, κι έτσι συνεχίσαμε να σκαρφαλώνουμε μέσα στη νύχτα».