Η Disney σχεδιάζει μια πρίκουελ σειρά για την «Πεντάμορφη και το Τέρας»

beauty-and-the-beast
ΔΕΥΤΕΡΑ, 09 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η γεμάτη μουσική τηλεοπτική σειρά θα παρουσιάζει τις περιπέτειες του Gaston και του LeFou πριν τα γεγονότα της ταινίας.

Η τεράστια εισπρακτική επιτυχία των πρόσφατων live-action ριμέικ κλασικών animated ταινιών έχει ανοίξει την όρεξη στην Disney και σύμφωνα με άρθρο του Hollywood Reporter σχεδιάζει να επιστρέψει στην «Πεντάμορφη και το Τέρας».

Πιο συγκεκριμένα ο κολοσσός του Χόλυγουντ σχεδιάζει μια μίνι σειρά για την πλατφόρμα streaming Disney+ η οποία θα εστιάσει στον Gaston που ενσάρκωσε ο Luke Evans και τον πιστό βοηθό του LeFou (Josh Gad).

Shutterstock / Featureflash Photo Agency

Luke Evans και Josh Gad θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως Gaston και LeFou αντίστοιχα.

Η ιδέα για την συγκεκριμένη σειρά φέρεται να ήρθε από τον ίδιο το Gad, σε συνεργασία με τους παραγωγούς Eddy Kitsis και Adam Horowitz, οι οποίοι ετοίμαζαν μια σειρά «Muppets» για το Disney+ που τελικά ακυρώθηκε.

Το άρθρο αναφέρει πως οι Gad, Kitsis και Horowitz επεξεργάζονται το σενάριο για έξι επεισόδια που θα εξερευνούν τις περιπέτειες των δύο χαρακτήρων πριν τα γεγονότα της ταινίας. Η σειρά αναμένεται να έχει πολλά τραγούδια και υπάρχουν φήμες για συζητήσεις της Disney με τον συνθέτη Alan Menken που έγραψε την μουσική για την live-action εκδοχή της «Πεντάμορφης και το Τέρας».