Ποια είναι η «σπουδαιότερη στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου» κατά τον Vin Diesel;

fast-and-furious-paul-walker
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Άντρες σε όλο τον κόσμο, ή μάλλον όλοι σε όλο τον κόσμο, για πρώτη φορά στην ιστορία μπορούσαν να κλάψουν μαζί» τόνισε ο ηθοποιός.

Ο Vin Diesel πρόσφατα χαρακτήρισε την σκηνή αποχαιρετισμού με τον Paul Walker στο «Μαχητές των δρόμων 7» του James Wan ως την «σπουδαιότερη στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου». Ο Αμερικάνος ηθοποιός συμπρωταγωνίστησε στις επτά πρώτες ταινίες του franchise με τον Walker, μέχρι τον θάνατο του το 2013.

Μιλώντας στο NME, ο Diesel αναφέρθηκε στην σημασία της τελευταίας σκηνής του Walker στο franchise στο «Μαχητές των δρόμων 7». Καθώς έχει ολοκληρωθεί η υπόθεση της ταινίας, ο χαρακτήρας του Diesel συναντά τον Brian O'Conner που ενσάρκωσε ο Walker για μια τελευταία βόλτα.

Η συγκεκριμένη σκηνή έχει έναν ιδιαίτερα συγκινητικό τόνο και αποτελεί έναν χαιρετισμό στον χαρακτήρα αλλά και τον ηθοποιό από τους συμπρωταγωνιστές και υπόλοιπους συντελεστές του franchise.

«Ήμουν τόσο διστακτικός να επιστρέψω στα γυρίσματα. Ένιωθα σαν να μου ζητούσε το στούντιο να επιστρέψω σε μια κηδεία. Με είχε συνθλίψει. Δεν ήθελα να χρησιμοποιηθεί η τραγωδία για μια πλοκή» αναφέρει ο ηθοποιός.

«Καταφέραμε να κάνουμε κάτι τόσο όμορφο και εκλεπτυσμένο. Μπορεί να είναι η σπουδαιότερη στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου. Όχι μόνο της καριέρας μου, αλλά στην ιστορία του κινηματογράφου. Άντρες σε όλο τον κόσμο, ή μάλλον όλοι σε όλο τον κόσμο, για πρώτη φορά στην ιστορία μπορούσαν να κλάψουν μαζί» τόνισε στην συνέχεια ο Diesel.