Θετικός στον κορωνοϊό ο Tom Hanks

tom-hanks-rita-wilson JStone
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η Warner Brothers ανακοίνωσε την διακοπή των γυρισμάτων της βιογραφικής ταινίας για τον Elvis Presley.

Ο Tom Hanks και η σύζυγος του Rita Wilson ανακοίνωσαν μέσω Instagram και Twitter πως έχουν νοσήσει από τον κορωνοϊό. «Γεια σας, η Rita και εγώ είμαστε στην Αυστραλία. Νιώθαμε λίγη κούραση, είχαμε κρυάδες και λίγους πόνους» αποκάλυψε ο Hanks, δηλώντας πως έκαναν τεστ για τον κορωνοϊό που βγήκε θετικό.

«Οπότε τι συμβαίνει τώρα; Οι ιατρικές αρχές έχουν πρωτόκολλα που πρέπει να ακολουθηθούν. Εμείς θα Hanks θα εξεταστούμε, θα μας παρακολουθήσουν και θα απομονωθούμε όσο το απαιτεί η δημόσια υγεία και ασφάλεια» εξήγησε ο χολιγουντιανός αστέρας.

Μετά την ανακοίνωση των Hanks και Wilson, η Warner Brothers αποφάσισε να διακόψει την παραγωγή της βιογραφικής ταινίας για τον Elvis Presley. Στην ταινία που σκηνοθετεί ο Baz Luhrmann, ο Hanks ερμηνεύει τον ρόλο του Tom Parker, μάνατζερ του Presley, ενώ ο Austin Butler ενσαρκώνει τον «Βασιλιά του Rock ‘N’ Roll».

Snap Stills/REX/Shutterstock

Εκπρόσωπος της Warner Brothers υπογράμμισε πως το στούντιο συνεργάζεται στενά με τις υγειονομικές υπηρεσίες της Αυστραλίας μετά από κρούσμα κορωνοϊού στην παραγωγή της ταινίας, χωρίς ωστόσο να κατονομάσει τον Hanks.

«Η υγεία και ασφάλεια των υπαλλήλων της εταιρείας μας είναι πάντα πρώτη προτεραιότητα μας και παίρνουμε μέτρα για προστατέψουμε όλους όσους εργάζονται στις παραγωγές μας σε όλο τον κόσμο. Το άτομο που βρέθηκε θετικό στον COVID19 λαμβάνει θεραπεία» δήλωσε η Warner Brothers.