Daniel Radcliffe: «Όνειρο ζωής να παίξω τον David Bowie, αλλά δεν θα ήμουν καλός»

daniel-radcliffe-david-bowie
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο κινηματογραφικός Harry Potter μίλησε για τους ρόλους που θα ήθελε να ερμηνεύσει σε βιογραφικές ταινίες μουσικών.

Η τεράστια επιτυχία του «Bohemian Rhapsody», του «Rockeman» και του «Τζούντι» έχει ανοίξει την όρεξη πολλών στούντιο για βιογραφικές ταινίες και σειρές σπουδαίων καλλιτεχνών, όπως ο Elvis Presley, ο Bob Dylan και η Aretha Franklin. Ο Daniel Radcliffe πρόσφατα εμφανίστηκε στο Fox News και ρωτήθηκε ποιον μουσικό θα ήθελε να ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη.

«Εάν μιλάτε για ονειρικό ρόλο, ποιος θα ήταν διασκεδαστικός να ερμηνεύσω και ποια τραγούδια θα ήταν υπέροχα να τραγουδήσω, τότε μάλλον θα ήταν ο David Bowie» δήλωσε ο 30χρονος ηθοποιός, συμπληρώνοντας πως δεν σκοπεύει να αυτοπροταθεί για τον ρόλο.

Shutterstock

«Δεν νομίζω πως θα ήμουν καλός και σίγουρα πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που θα ήταν καλύτεροι. Επίσης, δεν χρειαζόμαστε ταινίες για τις ζωές όλων. Εάν [γύρναγα μια ταινία] για έναν μουσικό που αγαπούσα, θα υπήρχε αυτή η διπλή πίεση για να μην θαλασσώσω μια ταινία για τον αγαπημένο μου μουσικό» σχολίασε ο Radcliffe.

Καταλήγοντας, ο Βρετανός αστέρας του Χόλυγουντ άφησε ανοιχτό ένα παραθυράκι, λέγοντας πως θα ήταν θετικός στο ενδεχόμενο να παίξει τον ρόλου κάποιου punk μουσικού «ή κάτι από τα 1970s που θα είχε λιγότερες απαιτήσεις για να τραγουδήσω».