Arnold Schwarzenegger: «Να ακούτε τους ειδικούς, αγνοήστε τους ηλίθιους»

arnold-schwarzenegger Rob Latour
ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Το σημαντικό είναι να μείνετε σπίτι, επειδή υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας τώρα» τόνισε ο βετεράνος ηθοποιός μέσω Twitter.

Ο Arnold Schwarzenegger μοιράστηκε μέσω Twitter ένα βίντεο, όπου καλεί τους θαυμαστές του να ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών και να αποφεύγουν τους δημόσιους χώρους. Στο βίντεο του του ηθοποιού και πρώην πολιτικού «συμπρωταγωνιστούν» το πόνυ του ο Whiskey και το γαϊδουράκι η Lulu.

«Μείνετε σπίτι όσο μπορείτε. Ακούστε τους ειδικούς, αγνοήστε τους ηλίθιους. Θα τα καταφέρουμε μαζί» αναφέρει στην ανάρτηση του ο Schwarzenegger.

«Το σημαντικό είναι να μείνετε σπίτι, επειδή υπάρχει απαγόρευση της κυκλοφορίας τώρα. Κανείς δεν επιτρέπεται έξω, ειδικά κάποιος που είναι 72 χρονών. Μετά τα 65 σου, δεν επιτρέπεται να βγεις έξω πια στην Καλιφόρνια. Οπότε μένουμε σπίτι και τρώμε εδώ» σχολιάζει ο «Εξολοθρευτής» στην κάμερα.

Καθώς ταΐζει τα δύο ζώα, ο Schwarzenegger εξηγεί πως «αυτό κάνουμε, δεν βγαίνουμε έξω, δεν πάμε σε εστιατόρια, δεν κάνουμε τίποτα τέτοια πια. Απλά τρώμε με τον Whiskey και την Lulu, περνάμε καλά, διασκεδάζουμε… δείτε το όμορφο χαμόγελο της».

Κλείνοντας ο βετεράνος αστέρας του Χόλυγουντ αγκάλιασε τα ζώα του και επανέλαβε για άλλη μια φορά στους followers του να αποφεύγουν τις δημόσιες συγκεντρώσεις και εστιατόρια.