Μέτρα του Mel Brooks για την προστασία μια γενιάς κωμικών

mel-brooks Featureflash Photo Agency
ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Ο θρυλικός σκηνοθέτης και ο γιος του υπογράμμισαν την ανάγκη για περιορισμό στο σπίτι εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Mel Brooks και ο γιος του Max έστειλαν ένα μήνυμα μέσω του Twitter, προτρέποντας τους followers τους να τηρούν τα έκτακτα μέτρα προστασίας και περιορισμού στο σπίτι, ώστε να αντιμετωπιστεί η πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και να προστατευτεί μια ολόκληρη γενιά κωμικών που είναι ευάλωτη.

Στο βίντεο που ανέβασε ο Max Brooks στον λογαριασμό του, εξηγεί πως εάν ο ίδιος κολλήσει τον COVID19, το πιθανότερο είναι ο ίδιος να μην αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα. Σε αυτή την περίπτωση όμως ενδέχεται να μεταδώσει τον κορωνοϊό στον 93χρονο πατέρα του.

«Εάν του το τον κολλήσω, τότε εκείνος μπορεί να το κολλήσει στον Carl Reiner, ο οποίος μετά θα κολλήσει τον Dick Van Dyke και μέχρι να το καταλάβω, θα έχω εξολοθρεύσει μια ολόκληρη γενιά θρυλικών κωμικών» εξηγεί ο Max Brooks.

«Όσον αφορά τον κορωνοϊό, πρέπει να σκέφτομαι ποιον ενδέχεται να κολλήσω και το ίδιο και εσείς» συμπληρώνει ο Brooks, με τον πατέρα του να γνέφει καταφατικά πίσω από ένα τζάμι και τον διατάζει να πάει σπίτι του.