Ο Bong Joon Ho θέλει να γυρίσει ένα μιούζικαλ

singin-in-the-rain
ΤΡΙΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

«Υπάρχουν απίστευτα μιούζικαλ, όταν όμως τα βλέπω, ντρέπομαι πάρα πολύ, οπότε θα έπρεπε να είναι διαφορετικό» σχολίασε ο σκηνοθέτης.

Ο πολυβραβευμένος Bong Joon Ho έχει ξεχωρίσει για την ικανότητα του να συνδυάζει στοιχεία από διαφορετικά είδη κινηματογράφου – από θρίλερ και ταινίες τρόμου μέχρι κωμωδίες και κοινωνικά δράματα – για να δημιουργήσει ένα ολότελα δικό του στυλ.

Μετά τον θρίαμβο του στα φετινά Όσκαρ, ο Νοτιοκορεάτης σκηνοθέτης ανακοίνωσε πως θα κάνει ένα μικρό διάλειμμα προτού επιστρέψει ξανά στα σετ, ενώ έχει δώσει το πράσινο φως για μια τηλεοπτική μεταφορά των «Παράσιτων».

Shutterstock / Denis Makarenko

Με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην τηλεοπτική παραγωγή του HBO, δεν έχουν γίνει γνωστά τα μελλοντικά σχέδια του για την μεγάλη οθόνη. Σύμφωνα με άρθρο του Empire που εξασφάλισε δηλώσεις του σκηνοθέτη πριν την απονομή των Όσκαρ, η επόμενη ταινία του ενδέχεται να αντλήσει στοιχεία από τα μιούζικαλ.

«Θα μου άρεσε να γυρίσω ένα μιούζικαλ. Οι χαρακτήρες θα άρχιζαν να τραγουδούν, θα σκέφτονταν “Θεέ μου, αυτό είναι υπερβολικό” και θα σταμάταγαν απότομα. Υπάρχουν απίστευτα μιούζικαλ, όπως το “Τραγουδώντας στη βροχή”. Όταν όμως τα βλέπω, ντρέπομαι πάρα πολύ και αρχίζω να κοκκινίζω. Οπότε θα έπρεπε να είναι…. διαφορετικό» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.