Διακοπές στις υπηρεσίες του Netflix σε Αμερική και Ευρώπη

netflix
ΠΕΜΠΤΗ, 26 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η πλατφόρμα streaming μείωσε την ποιότητα των βίντεο την περασμένη εβδομάδα για να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση λόγω κορωνοϊού.

Πολλοί Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι συνδρομητές του Netflix που έχουν αυτοπεριοριστεί στα σπίτια τους αντιμετωπίζουν προβλήματα με τις υπηρεσίες streaming τις τελευταίες μέρες. Την περασμένη εβδομάδα η πλατφόρμα ανακοίνωσε πως αποφάσισε να μειώσει προσωρινά την ποιότητα των βίντεο της στην Ευρώπη ώστε να ανταποκριθεί στην τεράστια ζήτηση.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID19, έχουν ληφθεί έκτακτα μέτρα σε πολλές χώρες και οι πλατφόρμες streaming όπως το Netflix και το YouTube έχουν γίνει ανάρπαστες.

Shutterstock

Υπάρχουν πάντα τα DVD και Blu-ray.

Η τεράστια ζήτηση όμως έχει προκαλέσει ένα «μποτιλιάρισμα» στο Διαδίκτυο με αποτέλεσμα πολλοί χρήστες να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τις αγαπημένες τους σειρές και ταινίες.

Μέσω μιας σειράς αναρτήσεων στο Twitter, το τμήμα τεχνικής υποστήριξης του Netflix προτείνει ορισμένους τρόπους για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και τόνισε πως εργάζεται σκληρά να βρει μια λύση για να αποκατασταθούν οι υπηρεσίες streaming.