Courteney Cox: «Δεν θυμάμαι σχεδόν τίποτα από τα Φιλαράκια»

friends
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα ηθοποιός ήδη εκμεταλλεύεται την καραντίνα για να δει όλα τα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς πριν το reunion.

Η Courteney Cox αποκάλυψε πως δεν θυμάται σχεδόν τίποτα από τα χρόνια που πέρασε στα «Φιλαράκια», όμως αποφάσισε να αξιοποιήσει τα έκτακτα μέτρα καραντίνας βλέποντας όλα τα επεισόδια της θρυλικής σειράς στο σπίτι. Σε μια ειδική εμφάνιση της στην εκπομπή του Jimmy Kimmel, η Αμερικανίδα ηθοποιός εξήγησε πως δυσκολευόταν να θυμηθεί τα γυρίσματα της σειράς, λέγοντας πως έχει «κακή μνήμη».

«Δεν θυμάμαι καν να βρίσκομαι στην σειρά. Έχω τόσο κακή μνήμη. Προφανώς θυμάμαι της αγάπη όλων και να περνάω καλά και θυμάμαι ορισμένες στιγμές στην ζωή μου όταν βρισκόμουν εκεί, αλλά δεν θυμάμαι επεισόδια» δήλωσε χαρακτηριστικά η Cox, συμπληρώνοντας πως δυσανασχετεί όταν την ρωτούν σχετικά με την σειρά.

Έτσι λοιπόν η 55χρονη ηθοποιός που ενσάρκωσε την Monica Geller ξεκίνησε να βλέπει τα επεισόδια της σειράς, ξεκινώντας από την πρώτη σεζόν την οποία χαρακτήρισε «πραγματικά καλή».

NBC

Έχουν περάσει πάνω από 15 χρόνια από την ολοκλήρωση της τηλεοπτικής σειράς του NBC και μετά από πολλές φήμες, τον περασμένο χειμώνα έγινε γνωστό πως το καστ και οι δημιουργοί συμφώνησαν σε ένα reunion μέσω του HBO Max.

Η παραγωγή του unscripted επεισοδίου θα ξεκινούσε άμεσα, όμως λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, τα γυρίσματα έχουν αναβληθεί τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο.