Επέστρεψαν στην Αμερική Tom Hanks και Rita Wilson

tom-hanks-rita-wilson Joe Seer
ΔΕΥΤΕΡΑ, 30 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020

Το ζευγάρι βρισκόταν σε καραντίνα στην Αυστραλία για δύο εβδομάδες λόγω του κορωνοϊού.

Μετά από δύο εβδομάδες καραντίνας στην Αυστραλία, ο Tom Hanks και η Rita Wilson επέστρεψαν με ιδιωτικό τζετ στο σπίτι τους στην Αμερική. Σύμφωνα μάλιστα με άρθρο του Page Six, μόλις κατέβηκε από το σκάφος, ο Hanks άρχισε να χορεύει.

«Είμαστε σπίτι τώρα και όπως η υπόλοιπη Αμερική, θα συνεχίσουμε να προστατευόμαστε και να διατηρούμε κοινωνικές αποστάσεις. Ευχαριστώ θερμά όλους στην Αυστραλία που μας πρόσεξαν, χάρη στην φροντίδα και τις οδηγίες τους ήταν εφικτή η επιστροφή μας στις ΗΠΑ. Πολλά ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας στείλατε ευχές. Η Rita και εγώ το εκτιμούμε τόσο πολύ» έγραψε ο Hanks στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Shutterstock / Ron Adar

Ο χολιγουντιανός αστέρας και η σύζυγος του βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό στις αρχές Μαρτίου, όταν και βρίσκονταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της βιογραφικής ταινίας για τον Elvis Presley. Τα γυρίσματα της ταινίας προς παρόν έχουν «παγώσει», όπως συμβαίνει άλλωστε με τις περισσότερες κινηματογραφικές παραγωγές.

Οι αρχές της χώρας εκτιμούν πως το ζευγάρι νόσησε στην Αμερική ή κατά την διάρκεια του ταξιδιού τους προς την Αυστραλία. Αφού πέρασαν μια εβδομάδα σε νοσοκομείο με ήπια συμπτώματα, ο Hanks και η σύζυγος τους στην συνέχεια μεταφέρθηκαν σε σπίτι για να περάσουν το υπόλοιπο της καραντίνας.