Ο Will Smith και μια online σειρά όλο γέλιο

will-smith Kathy Hutchins
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 03 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Η νέα πλατφόρμα streaming Quibi κάνει το ντεμπούτο της την Δευτέρα με πρωτότυπες «bite size» παραγωγές σχεδιασμένες για smartphone.

Ο ιδιαίτερα ανταγωνιστικός χώρος του βίντεο streaming θα αποκτήσει μια νέα πλατφόρμα την Δευτέρα, το Quibi, το οποίο φιλοδοξεί να κερδίσει το κοινό με παραγωγές σχεδιασμένες για θέαση μέσω smartphone, αντί για την οθόνη ενός υπολογιστή ή μια τηλεόραση.

Τα περισσότερα επεισόδια των scripted και unscripted σειρών έχουν διάρκεια κάτω των δέκα λεπτών και το Quibi έχει συνάψει συνεργασίες με πολλά μεγάλα ονόματα του θεάματος. Ανάμεσα σε αυτά είναι ο Will Smith, ο οποίος θα παρουσιάσει την κωμική εκπομπή «This Joka».

Πιο συγκεκριμένα, ο Smith θα εμφανίζεται με πολλούς ανερχόμενους αλλά και καταξιωμένους stand-up κωμικούς, με τους οποίος συζητά, αστειεύεται και συμπράττει στα 16 επεισόδια της σειράς.

«Η αγάπη και ο σεβασμός του Will για την stand-up κωμωδία είναι βαθύτατα και με αυτή στη σειρά στο Quibi ελπίζουμε να ανακαλύψουμε, να μάθουμε και να ανυψώσουμε την επόμενη γενιά ταλαντούχων και πολύμορφων κωμικών. Στόχος του “This Joka”  δεν είναι απλά για να γελάσει κανείς, αλλά για να βρει τις καθολικές ανθρώπινες αλήθειες πίσω από το γέλιο» δήλωσε ο πρόεδρος της εταιρείας παραγωγής του Smith.

Shutterstock / Panuwat Phimpha

Σύμφωνα με το Quibi στο «This Joka» θα εμφανιστούν οι Baron Vaughn, Megan Gailey, Punkie Johnson, Sean Patton, Rosebud Baker, Shane Torres, Clayton English, Christi Chiello, Vanessa Gonzalez, Martin Urbano, Sam Tallent, David Gborie, Jackie Fabulous, Chris Estrada, Rell Battle, Daphnique Springs, George Wallace, Demi Adejuyigbe και Shawn Wasabi.

Η φιλόδοξη νέα υπηρεσία streaming ξεκινά την Δευτέρα με συνδρομές των πέντε και οχτώ δολαρίων (με ή χωρίς διαφημίσεις αντίστοιχα) έχοντας πάνω από 50 πρωτότυπες σειρές στο πρόγραμμα της. Το Quibi διατίθεται δωρεάν για τους επόμενους τρεις μήνες, εφόσον προεγκαταστήσετε την εφαρμογή και κάνετε εγγραφή πριν την έναρξη λειτουργίας.