Γιατί δεν δυσκολεύεται η Jennifer Aniston με την κοινωνική αποστασιοποίηση;

Jennifer-aniston
ΔΕΥΤΕΡΑ, 06 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Η χολιγουντιανή σταρ αποκάλυψε πως δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα με τον περιορισμό στο σπίτι επειδή είναι «γεννήθηκε αγοραφοβική».

Έχουν περάσει περίπου τρεις εβδομάδες από την ανακοίνωση εκτάκτων μέτρων κοινωνικής αποστασιοποίησης με στόχο τον περιορισμό της διάδοσης του νέου κορωνοϊού και η προσαρμογή στις νέες συνθήκες διαβίωσης δεν είναι εύκολη υπόθεση για όλους, όπως για την Jennifer Aniston.

Στην διαδικτυακή εμφάνιση της στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Kimmel, η Αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε πως πάσχει από αγοραφοβία, οπότε δεν έχει δυσκολευτεί ιδιαίτερα.

«Γεννήθηκα αγοραφοβική, οπότε είναι σαν ένα όνειρο – ή μάλλον όχι όνειρο, προφανώς είναι εφιάλτης. Αλλά προσωπικά, δεν ήταν τόσο μεγάλη πρόκληση για μένα. Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι να παρακολουθώ τα νέα και προσπαθώ να χωνέψω τι γίνεται εκεί έξω» δήλωσε η χολιγουντιανή σταρ.

Στην συνέχεια η Aniston αστειεύτηκε λέγοντας πως το πιο αγαπημένο της πράγμα στον κόσμο πλέον είναι η λάντζα, «γιατί εκτός του να καθαρίζεις τα πιάτα, πλένεις και τα χέρια σου».