O Matthew McConaughey έπαιξε Bingo διαδικτυακά με ηλικιωμένους

matthew-mcconaughey Suzanne Cordeiro
ΤΡΙΤΗ, 07 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός διασκέδασε ηλικιωμένους παίζοντας το κλασικό επιτραπέζιο παιχνίδι μέσω διαδικτύου.

Η καθιερωμένη βραδιά Bingo σε έναν οίκο ευγηρίας στο Όστιν του Τέξας το περασμένο Σάββατο είχε έναν οσκαρικό καλεσμένο που έδωσε λίγη λάμψη από το Χόλυγουντ, τον Matthew McConaughey.

Σύμφωνα με το CBS, οι ηλικιωμένοι είχαν ζητήσει από τον McConaughey να παίξει μαζί τους τον περασμένο Σεπτέμβριο. Έστω και καθυστερημένα τελικά ο ηθοποιός αποδέχτηκε την πρόταση τους και συμμετείχε στο παιχνίδι διαβάζοντας τους αριθμούς ως «μάνα» μέσω Zoom, ενώ μαζί του ήταν η μητέρα, η σύζυγος και τα παιδιά του.

Μετά το παιχνίδι ο McConaughey παρέμεινε στην γραμμή και απάντησε υπομονετικά σε ερωτήσεις που του έκαναν οι ηλικιωμένοι θαυμαστές του. Πολλές ερωτήσεις είχαν να κάνουν με την καταγωγή του, αλλά και το αγαπημένο του ποτό.

«Ήταν έναν όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Οι ηλικιωμένοι ενθουσιάστηκαν που είδαν τον Matthew με την οικογένεια του και που τον άκουσαν να μιλά για το κάνει για να ξεπεράσει αυτή τη κρίση. Τους έδωσε ελπίδα και ήταν η ώθηση που χρειάζονται για να ξεπεράσουν αυτή την μοναχική και δύσκολη εποχή» δήλωσε η διευθύντρια πωλήσεων του οίκου Molly Davis Nedley σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό.