Χωρίς αλλαγές το «No Time To Die» όταν κυκλοφορήσει το φθινόπωρο

cary-fukunaga Debby Wong
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

«Η ταινία είναι υπέροχη όπως είναι και ελπίζω να νιώσετε και εσείς το ίδιο όταν βγει» δήλωσε ο Cary Fukunaga.

Η παραγωγής της 25ης ταινίας του James Bond, το «No Time To Die», έχει περάσει από σαράντα κύματα – αρχικά υπήρχαν ενδοιασμοί του Daniel Craig για να επιστρέψει στον ρόλο και μετά την έναρξη των γυρισμάτων σημειώθηκαν ορισμένα ατυχήματα. Η ταινία ολοκληρώθηκε και είχε προγραμματιστεί να κάνει την πρεμιέρα της τον Απρίλιο, η οποία όμως αναβλήθηκε για τον Νοέμβριο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του σκηνοθέτη Cary Fukunaga, δεν χρησιμοποιήσει τον επιπλέον χρόνο που έχει στην διάθεση του για να βελτιώσει την ταινία, καθώς είναι ευχαριστημένος με την εκδοχή που έχει ετοιμάσει.

«Ορισμένοι με ρωτάνε για αυτό και αν και ο επιπλέον χρόνος θα ήταν υπέροχος, κατεβάσαμε τα μολύβια μας όταν τελειώσαμε με το στάδιο του post-production, το οποίο ευτυχώς ήταν πριν ο COVID19 κλείσει τα πάντα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Fukunaga στο Instagram.

Συνεχίζοντας, ο σκηνοθέτης σχολίασε πως «αν και είναι μια μεγάλη ταινία, πρέπει να ζυγίσουμε το κόστος με την αξία και όπως κάθε τι, θα μπορούσα να την επεξεργάζομαι για πάντα. Η ταινία είναι υπέροχη όπως είναι και ελπίζω να νιώσετε και εσείς το ίδιο όταν βγει».