Η Paris Jackson μεταμορφώνεται στον Ιησού Χριστό

paris-Jackson Featureflash Photo Agency
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Η κόρη του «Βασιλιά της Pop» εμφανίζεται στο νέο indie δράμα «Habit» με την Bella Thorne, τον Gavin Rossdale και την Josie Ho.

Μετά τον χώρο της μόδας, η Paris Jackson ετοιμάζεται να κάνει νέα βήματα στον κινηματογράφο και θα εμφανιστεί στην ανεξάρτητη δραματική ταινία «Habit». Σύμφωνα με άρθρο του Screen Daily η κόρη του Michael Jackson θα παίξει τον ρόλο του Χριστού.

Ηρωίδα της ταινίας που σκηνοθετεί η Janell Shirtcliff είναι μια νεαρή κοπέλα «που έχει φετίχ με τον Χριστό» και μπλέκει σε ένα βίαιο κύκλωμα εμπορίας ναρκωτικών. Για να ξεμπερδέψει από τις περιπέτειες που ακολουθούν, η πρωταγωνίστρια υποδύεται την μοναχή.

Στο καστ του «Habit» συμπεριλαμβάνονται οι Bella Thorne, Gavin Rossdale, Josie Ho, Libby Mintz και Jamie Hince, ενώ το σενάριο φέρει την υπογραφή των Shirtcliff και Suki Kaiser. Η ταινία βρίσκεται στο στάδιο του post-production και οι παραγωγοί μοιράστηκαν μια φωτογραφία της Jackson από τα γυρίσματα.

Η Jackson έκανε το ντεμπούτο της στην τηλεοπτική σειρά «Star» το 2017 και στην συνέχεια εμφανίστηκε στο «Ένας ξένος στην πόλη» του Nash Edgerton και την τηλεοπτική σειρά βασισμένη στις ταινίες τρόμου «Scream». Πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα για το δράμα «The Space Between» της Rachel Winter με τον Kelsey Grammer και την Julia Goldani Telles.