Οι The Wonders ξανά μαζί για καλό σκοπό

that-thing-you-do
ΤΕΤΑΡΤΗ, 15 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Οι πρωταγωνιστές του «That Thing You Do!» μας καλούν σε ένα ξεχωριστό viewing party με πολλές εκπλήξεις.

Ένα από τα σπουδαιότερα φανταστικά συγκροτήματα, οι The Wonders από το «That Thing You Do!» που έγραψε και σκηνοθέτησε ο Tom Hanks το 1996, ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιήσει ένα διαδικτυακό «reunion».

Πιο συγκεκριμένα οι Tom Everett Scott (που ενσάρκωσε τον Guy «Shades» Patterson), Johnathon Schaech (Jimmy), Steve Zahn (Lenny) και Ethan Embry (T.B. Player) θα είναι οι οικοδεσπότες ενός livestream event στο YouTube που ξεκινά στις 2 το πρωί (ώρα Ελλάδος) το Μ. Σάββατο 18 Απριλίου.

Εκεί οι χρήστες του διαδικτύου θα μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία μαζί με τους ηθοποιούς και στην συνέχεια να τους κάνουν ερωτήσεις. Σύμφωνα με την σχετική ανάρτηση, στο event θα εμφανιστούν ορισμένοι «καλεσμένοι έκπληξη», που ενδεχομένως να είναι οι συμπρωταγωνιστές τους Hanks, Liv Tyler και Charlize Theron.

Στόχος της «επανένωσης» είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για το ταμείο αρωγής MusicCares το οποίο στηρίζει μουσικούς που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορωνοϊού, αλλά και να τιμήσουν την μνήμη του Adam Schlesinger των Fountains Of Wayne που έγραψε το κεντρικό τραγούδι της ταινίας και πέθανε από τον κορωνοϊό.