Ζωγραφική στην καραντίνα με τον Keanu Reeves και τον Alex Winter

bill-and-ted-3
ΠΕΜΠΤΗ, 16 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Οι «Bill και Ted» επιστρέφουν στην μεγάλη οθόνη τον Αύγουστο για μια τρίτη περιπέτεια.

Πριν από λίγους μήνες έγινε γνωστό πως δόθηκε το πράσινο φως για την παραγωγή μιας νέας ταινίας «Bill & Ted» με τον Alex Winter και τον Keanu Reeves να επιστρέφουν στους ρόλους μετά από τρεις δεκαετίες. Η πρεμιέρα του «Bill & Ted Face The Music» έχει προγραμματιστεί για τον Αύγουστο, όμως παραμένει άγνωστο εάν θα αναβληθεί λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Για την ώρα δεν έχει κυκλοφορήσει κάποιο teaser, όμως οι παραγωγοί της ταινίας έκαναν ένα μικρό δώρο στους οπαδούς της καλτ σειράς ταινιών για να περάσουν πιο δημιουργικά τις ώρες αυτοπεριορισμού στο σπίτι. Μέσω μιας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό της νέας ταινίας στο Twitter, μοιράστηκαν σελίδες ζωγραφικής.

Τα τρία σχέδια που έχουν ανεβάσει περιλαμβάνουν επίκαιρα μηνύματα, όπως το τακτικό πλύσιμο των χεριών, να επικοινωνούμε με φίλους, αλλά και να είμαστε όλοι υπέροχοι ο ένας απέναντι στον άλλο. Στο μήνυμα τους οι διαχειριστές του προφίλ ζήτησαν από τους followers να μοιραστούν τα καλλιτεχνήματα τους στο Twitter βάζοντας τα αντίστοιχα tags.