Με άρωμα Queen η βιογραφική ταινία της Whitney Houston

whitney-houston Graham Wiltshire
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο σεναριογράφος του «Bohemian Rhapsody» ανέλαβε να γράψει το σενάριο του «I Wanna Dance With Somebody».

Η οικογένεια της Whitney Houston ανακοίνωσε την έναρξη παραγωγής μιας νέας ταινίας για την ζωή της χαρισματικής τραγουδίστριας. Το βιογραφικό δράμα «I Wanna Dance With Somebody» που θα σκηνοθετήσει η Stella Maghie θα είναι η πρώτη επίσημη ταινία για την Houston.

Σύμφωνα με τις επίσημες ανακοινώσεις, παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Clive Davis, ο οποίος συνεργάστηκε με τον παραγωγό και σεναριογράφο Anthony McCarten με πλούσια εμπειρία από το «Bohemian Rhapsody» που κυκλοφόρησε το 2018.

AP

«Βάσει όλων των προσωπικών και επαγγελματικών εμπειριών μου με την Whitney, από τα ύστερα εφηβικά χρόνια της μέχρι τον τραγικό πρόωρο θάνατο της, ξέρω πως δεν έχει ειπωθεί ακόμα ολόκληρη η ιστορία της Whitney Houston» δήλωσε ο Davis. Συνεχίζοντας ο παραγωγός εξέφρασε την χαρά του για την συνεργασία με τον McCarten για το «άνευ περιορισμών και πλούσιο μουσικά σενάριο» που ετοιμάζει για την ταινία.

Μετά τον θάνατο της Αμερικανίδας τραγουδίστριας το 2012 στην ηλικία των 48 ετών κυκλοφόρησε το 2015 μια ανεπίσημη βιογραφική ταινία σε σκηνοθεσία της Angela Bassett και τρία χρόνια αργότερα το ντοκιμαντέρ «Whitney» του Nick Broomfield. Φέτος ξεκίνησε μια φιλόδοξη περιοδεία ολογραμμάτων, η οποία όμως απογοήτευσε τους θαυμαστές της Αμερικανίδας τραγουδίστριας.