Ο Tom Hanks δώρισε γραφομηχανή σε 8χρονο θύμα bullying

tom-hanks
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

«Όταν έλαβα το γράμμα σου ένιωσα ακόμα καλύτερα και σκέφτηκα πως αυτή η γραφομηχανή σε βόλευε» έγραψε ο χολιγουντιανός αστέρας.

Το γράμμα ενός οχτάχρονου αγοριού που έπεσε θύμα εκφοβισμού επειδή το όνομα του είναι Corona συγκίνησε τον Tom Hanks και ο χολιγουντιανός αστέρας του απάντησε στέλνοντας την αγάπη του, αλλά και μια από τις αγαπημένες του γραφομηχανές.

Ο νεαρός Conona De Vries από την Αυστραλία είχε στείλει ένα γράμμα στον Hanks, ρωτώντας τον για την κατάσταση της υγείας του, όταν έμαθε πως νόσησε. Στην συνέχεια ο οχτάχρονος εξήγησε πως αγαπά το όνομα του, όμως στο σχολείο του τον αποκαλούν «κορωνοϊό», κάτι που το προκαλεί μεγάλη στεναχώρια και θυμό.

Shutterstock / Ron Adar

Απαντώντας στο γράμμα, ο Hanks ευχαρίστησε θερμά τον De Vries για το ενδιαφέρον του για την υγεία του, λέγοντας του πως «οι φίλοι κάνουν τους φίλους να νιώθουν καλύτερα όταν είναι πεσμένοι».

«Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος που ξέρω με το όνομα Corona – όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, μια κορώνα. Σε είδα στην τηλεόραση, αν και είχα ήδη επιστρέψει στην Αμερική και είμαι υγιής. Αν και δεν ήμουν πια άρρωστος, όταν έλαβα το γράμμα σου ένιωσα ακόμα καλύτερα. Σκέφτηκα πως αυτή η γραφομηχανή σε βόλευε. Την είχα πάρει στην Χρυσή Ακτή και τώρα είναι ξανά εκεί πίσω, μαζί σου» έγραψε ο Hanks.

Κλείνοντας το γράμμα του, ο Hanks ζήτησε από τον De Vries να ζητήσει την βοήθεια ενός ενήλικα για να μάθει πώς δουλεύει η γραφομηχανή και μετά να την χρησιμοποιήσει για να του γράψει ένα γράμμα.