Η θρυλική παρέα των «Goonies» επιστρέφει χάρη στον Josh Gad

goonies
ΔΕΥΤΕΡΑ, 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Το καστ της κλασικής περιπέτειας των Richard Donner και Steven Spielberg θα βρεθεί μαζί στην εκπομπή του Gad στο YouTube.

Μια από τις πιο κλασικές παιδικές παρέες της δεκαετίας του 1980 θα βρεθεί ξανά μαζί χάρη στις προσπάθειες του Josh Gad. Όπως ανακοίνωσε ο ηθοποιός και σεναριογράφος στο Twitter, οι «Goonies» θα βρεθούν όλοι μαζί για ένα ειδικό reunion στο κανάλι του στο YouTube την Δευτέρα 27 Απριλίου, στις 19:00 ώρα Ελλάδος.

Πιο συγκεκριμένα ο Gad θα έχει μαζί του όλους τους αστέρες της καλτ περιπέτειας, δηλαδή τον Sean Astin (ο οποίος ενσάρκωσε τον Mikey), τον Josh Brolin (Brand), την Kerri Green (Andy), τον Corey Feldman (Mouth), τον Ke Huy Quan (Data), την Martha Plimpton (Stef) και τον Jeff Cohen (Chunk).

Δεν είναι ξεκάθαρο τι ακριβώς θα περιλαμβάνει το reunion των Goonies, όμως σύμφωνα με τις πρόσφατες αναρτήσεις του Gad στο Twitter με αποσπάσματα συζητήσεων του με τον Astin, ο ηθοποιός και σεναριογράφος θεωρείται πλέον «τιμητικό μέλος» της παρέας.

Αναφορικά με το ενδεχόμενο μιας συνέχειας στην κλασική ταινία που εκτόξευσε τις καριέρες πολλών ηθοποιών του καστ, ο Astin έχει δηλώσει αρκετές φορές πως πρόκειται για θέμα χρόνου. «Το έχω πει και θα το ξαναπώ, δεν τι τίθεται ερώτημα για το εάν θα γυριστεί μια συνέχεια, αλλά πότε θα γίνει» τόνισε σε συνέντευξη του στην Tulsa World ο 2015.

«Δεν έχω ιδέα πως θα είναι ακριβώς. Δεν έχω ιδέα εάν θα συμμετάσχω σε αυτή. Δεν έχω ιδέα εάν θα ήθελαν καν το original καστ» τόνισε στην συνέχεια, συμπληρώνοντας πως υπάρχουν πολλές προοπτικές για ένα σίκουελ.

Ο 49χρονος ηθοποιός σημείωσε πως «μια animated σειρά θα ήταν υπέροχη, γιατί τότε θα μπορούσες να κάνεις πολλά πράγματα, χωρίς να αντιμετωπίζεις προβλήματα με το μπάτζετ. Αλλά ο κόσμος το θέλει, ο κόσμος θέλει να το δει».