Ξανά μαζί η οικογένεια του «Φρέσκου πρίγκιπα του Μπελ Αιρ»

fresh-prince-of-bel-air
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2020

Ο κορωνοϊός δεν σταμάτησε τους ηθοποιούς από το να γιορτάσουν τα 30 χρόνια από την πρεμιέρα της θρυλικής τηλεοπτικής σειράς.

Ο Will Smith βρέθηκε ξανά μαζί με την τηλεοπτική «οικογένεια» του από τον «Φρέσκο πρίγκιπα του Μπελ Αιρ» για να γιορτάσει την 30ή επέτειο της αμερικάνικης σειράς. Λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού, η επανένωση των ηθοποιών έγινε μέσω του Zoom.

Στο απόσπασμα ενός βίντεο της διαδικτυακής συνάντησης φαίνεται πως συμμετείχαν ο Smith, ο Alfonso Ribeiro (ο οποίος ενσάρκωσε τον ξάδελφο του Carlton), η Daphne Maxwell Reid (Θεία Viv), ο Joseph Marcell (Geoffrey ο μπάτλερ), η Karyn Parsons (Hilary), η Tatyana M. Ali (Ashley) και ο επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Smith, ο DJ Jazzy Jeff. Ο μόνος που έλειπε από το reunion της σειράς ήταν ο James Avery (Θείος Phil), ο οποίος πέθανε το 2013.

Η σειρά του NBC έκανε το ντεμπούτο της τον Σεπτέμβριο του 1990 και ολοκληρώθηκε έξι χρόνια αργότερα, τον Μάιο του 1996. Παρά το γεγονός ότι η υπόθεση της σειράς είναι φανταστική, ο χαρακτήρας που ενσάρκωσε ο Smith έχει επηρεαστεί κατά ένα βαθμό από προσωπικά βιώματα.

Μετά την ολοκλήρωσε της σειράς ο Smith επικεντρώθηκε στην κινηματογραφική καριέρα του, γνωρίζοντας ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία. Τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει φήμες για ένα ενδεχόμενο reboot της σειράς και τον περασμένο Οκτώβριο έγινε γνωστό πως η Westbrook Inc. των Will και Jada Pinkett-Smith έχει ξεκινήσει να εργάζεται πάνω σε ένα spinoff.