Σε συζητήσεις Tom Cruise και NASA για μια ταινία στο διάστημα

tom-cruise
ΤΕΤΑΡΤΗ, 06 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο Elon Musk φέρεται να συμμετέχει στην κινηματογραφική παραγωγή που φιλοδοξεί να είναι η πρώτη εκτός γήινων συνόρων.

Ο Tom Cruise βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την NASA με στόχο να γυρίσει την πρώτη ταινία στο διάστημα. Η αποκάλυψη για το φιλόδοχο σχέδιο του χολιγουντιανού αστέρα ήρθε από τον επικεφαλής της αμερικάνικης διαστημικής υπηρεσίας Jim Bridenstine.

«Η NASA είναι ενθουσιασμένη που συνεργάζεται με τον Tom Cruise για μια ταινία στον διαστημικό σταθμό. Χρειαζόμαστε δημοφιλή μέσα μαζικής ενημέρωσης να εμπνεύσουν μια νέα γενιά μηχανικών και επιστημόνων για να πραγματοποιήσουν τα φιλόδοξα σχέδια της NASA» έγραψε ο Bridenstine στο Twitter.

Σύμφωνα με άρθρο του Deadline, ο Cruise έχει στο πλευρό του τον δισεκατομμυριούχο Elon Musk, ο οποίος έχει δραστηριοποιηθεί τα τελευταία χρόνια στην εξερεύνηση του διαστήματος και την ανάπτυξη νέων σκαφών μέσω της SpaceX. Ο Musk δεν έχει επιβεβαιώσει την εμπλοκή του στο εγχείρημα, όμως σχολίασε την ανάρτηση του Bridenstine λέγοντας πως «θα είναι διασκεδαστικό».

Δεν έχει γίνει τίποτα γνωστό αναφορικά με την ταινία που σκοπεύει να γυρίσει ο Cruise, ο οποίος απέφυγε να σχολιάσει την είδηση. Ο Αμερικάνος ηθοποιός συχνά πραγματοποιεί ο ίδιος τα παράτολμα stunts στις σκηνές δράσης των ταινιών του. Τα γυρίσματα της έβδομης «Επικίνδυνης αποστολής» στην Ιταλία σταμάτησαν τον Φεβρουάριο λόγω της πανδημίας του νέου κορωνοϊού και παραμένει άγνωστο πότε θα ξεκινήσουν και πάλι.