Ο Josh Gad φέρνει ξανά μαζί το καστ του «Επιστροφή στο μέλλον»

back-to-the-future
ΠΕΜΠΤΗ, 07 ΜΑΙΟΥ 2020

Michael J. Fox, Christopher Lloyd και πολλοί άλλοι αστέρες των κλασικών ταινιών επιστημονικής φαντασίας θα εμφανιστούν στην κουβέντα της Δευτέρας.

Μετά την παρέα των «Goonies», ο Josh Gad αποφάσισε να φέρει μαζί το καστ του «Επιστροφή στο μέλλον» για μια κουβέντα μέσω Zoom που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πως θα συμμετέχουν οι δύο πρωταγωνιστές της σειράς ταινιών – ο Michael J. Fox και ο Christopher Lloyd – μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

Στην φωτογραφία που μοιράστηκε με μια δοκιμαστική βιντεοκλήση όμως υπάρχουν και άλλοι οχτώ «μυστηριώδεις» καλεσμένοι που θα εμφανιστούν στο reunion της Δευτέρας.

«Ουπς! Κατά λάθος μουτζούρωσα αυτή την φωτογραφία που περιλαμβάνει όλους του ειδικούς καλεσμένους που έχουμε συγκεντρώσει για το reunion του “Επιστροφή στο μέλλον” την άλλη Δευτέρα. Μάλλον θα πρέπει να συντονιστείτε την Δευτέρα 11 Μαΐου στις 19:00 [ώρα Ελλάδος]» έγραψε ο Gad.

Ανάμεσα στους μυστηριώδεις καλεσμένους ενδέχεται να είναι ο σκηνοθέτης των ταινιών Robert Zemeckis και άλλοι ηθοποιοί, όπως η Lea Thompson και ο Thomas F. Wilson.

Όπως και στο πρόσφατο διαδικτυακό reunion των «Goonies», παράλληλα με την κουβέντα ο Gad θα διεξάγει έναν έρανο για τον διεθνή οργανισμό Project Hope, ο οποίος στηρίζει εργαζόμενους στον χώρο υγείας.