Ο Jake Gyllenhaal τραγουδά για τον έρωτα στην εποχή της καραντίνας

Jake-gyllenhaal Lev Radin
ΔΕΥΤΕΡΑ, 11 ΜΑΙΟΥ 2020

«Δεν ξέρω το όνομά σου και δεν ξέρω ποιος είσαι, αλλά 60 πόδια απόσταση ποτέ δεν έμοιαζαν τόσο κοντά».

Όπως πολλοί συνάδελφοί του από τον χώρο του θεάματος, ο Jake Gyllenhaal έχει στραφεί στο διαδίκτυο για να διασκεδάσει τους θαυμαστές τους που βρίσκονται σπίτι τους για να περιοριστεί η διασπορά του νέου κορωνοϊού. Στα πλαίσια μιας online σειράς μονολόγων, ο χολιγουντιανός αστέρας ερμήνευσε ένα «ερωτικό τραγούδι στην εποχή της καραντίνας».

Ακούστε το τραγούδι του Jake Gyllenhaal

Πιο συγκεκριμένα, στην διαδικτυακή σειρά «24 Hour Plays: Viral Monologues», ένας καλλιτέχνης έχει στην διάθεση του 24 ώρες για να γράψει και να ηχογραφήσει ένα έργο. Στη σειρά μονολόγων έχουν συμμετάσχει επίσης η Rachel Dratch, ο David Cross, η Tavi Gevinson και ο Hugh Dancy.

Το περασμένο Σάββατο, ο Gyllenhaal μοιράστηκε μέσω Instagram μια ερμηνεία του «Across The Way», το οποίο δημιούργησαν η συνθέτρια του Μπρόντγουεϊ Jeanine Tesori και ο θεατρικός συγγραφέας David Lindsay-Abaire. To τραγούδι που ερμήνευσε ο Gyllenhaal ξεκινά με μια περιγραφή του πανικού και την ανησυχία για την πανδημία και στη συνέχεια τον έρωτα που αναπτύσσεται ανάμεσα σε δύο γείτονες που βρίσκονται απομονωμένοι στα σπίτι τους, σε απόσταση 60 ποδιών ο ένας από τον άλλο.

Σχετικά με τη σειρά μονολόγων, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του εγχειρήματος Mark Armstrong είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο πως «πάντα δημιουργούσαμε για τις πιο δύσκολες στιγμές στις ζωές μας, από την 11η Σεπτεμβρίου και τον Τυφώνα Sandy, μέχρι τις εκλογές του 2016. Όταν ο φίλος μου Howard Sherman μου τηλεφώνησε με την τέλεια ιδέα, βρήκαμε πώς να το κάνουμε χωρίς να μαζέψουμε ανθρώπους μαζί. Είναι μεγάλη τιμή που συνεργάζομαι με αυτά τα απίστευτα ταλέντα για να συλλάβουμε αυτή τη στιγμή και να δώσουμε σε φίλους σε όλο τον κόσμο κάτι που μόνο οι τέχνες προσφέρουν».