Η Sofia Coppola πρόλαβε να ολοκληρώσει την νέα ταινία της πριν την καραντίνα

sofia-coppola A. Katz
ΤΕΤΑΡΤΗ, 13 ΜΑΙΟΥ 2020

Bill Murray και Rashida Jones συμπρωταγωνιστούν στο «On The Rocks» που θα κυκλοφορήσει μέσω Apple TV+ εντός του 2020.

Τα έκτακτα μέτρα καραντίνας που μπήκαν σε εφαρμογή για να αντιμετωπιστεί η πανδημία του νέου κορωνοϊού έβαλε φρένο σε πολλές κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές σε όλο τον κόσμο. Λόγω της κατάστασης, πολλές πρεμιέρες έχουν αναβληθεί, ενώ το μέλλον στον χώρο της έβδομης τέχνης παραμένει αβέβαιο.

Όταν ξέσπασε η πανδημία, η Sofia Coppola βρισκόταν εν μέσω παραγωγής της νέας ταινίας με τίτλο «On The Rocks» με πρωταγωνιστές τον Bill Murray και την Rashida Jones.

Σε μια νέα συνέντευξη της στο Empire, η βραβευμένη με Όσκαρ σκηνοθέτης και σεναριογράφος εξήγησε πως αν και πρόλαβε να την ολοκληρώσει την παραγωγή μια εβδομάδα πριν ξεκινήσει η «καραντίνα», ανησυχεί για το κατά πόσο η ταινία της μπορεί να σταθεί σε έναν κόσμο που έχει πληγεί από τον κορωνοϊό.

«Είναι περίεργο, γιατί την βλέπαμε κατά την διάρκεια της μίξης ήχου. Ο Bill Murray και η Rashida Jones είναι πατέρας και κόρη και όλοι κάνουν χειραψίες και σκεφτόμουν πόσο περίεργο είναι να το βλέπω μέσα από φίλτρο της εποχής» δήλωσε η Coppola.

Στην συνέχεια η Coppola εξήγησε πως «υπάρχει μια σκηνή όπου ο Bill τα βάζει [με την Rashida] επειδή πλένει τα χέρια της τόσο πολύ και σκεφτόμουν πρέπει να την κόψω! Είναι τόσο περίεργο να βλέπω κάτι που δημιουργήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και τώρα σε έναν εντελώς διαφορετικό κόσμο».