Ποιος είναι ο πιο αθυρόστομος ηθοποιός;

Jonah-hill-samuel-l-Jackson-leonardo-dicaprio
ΠΕΜΠΤΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο Jonah Hill ξεπέρασε τον Samuel K. Jackson χάρη στην αξέχαστη ερμηνεία του στον «Λύκο της Wall Street» του Martin Scorsese.

Ο Samuel L. Jackson μπορεί να έχει γίνει γνωστός για τους ιδιαίτερα αθυρόστομους χαρακτήρες που ενσαρκώνει στην μεγάλη οθόνη, όμως ο πραγματικός «βασιλιάς των βρισιών» είναι ο Jonah Hill. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα που έκανε το Buzz Bingo, ο Jackson βρίσκεται μόλις στην τρίτη θέση της σχετικής λίστας των ηθοποιών με τις περισσότερες βρισιές, πίσω από τον Leonardo DiCaprio.

Σύμφωνα με την έρευνα που επικεντρώθηκε σε πάνω από 3.500 σενάρια, ο Hill βρίσκεται στην κορυφή της λίστας χάρη στην ερμηνεία του ως Donnie Azoff στον «Λύκο της Wall Street», για την οποία απέσπασε την δεύτερη υποψηφιότητα για Όσκαρ στην καριέρα του. Στην δραματική ταινία του Scorsese ο Hill χρησιμοποιήσει συνολικά 376 βρισιές.

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο συμπρωταγωνιστής του στον «Λύκο της Wall Street» με 361 βρισιές, στην τρίτη ο Samuel L. Jackson με 301 βρισιές και στην τέταρτη θέση ο Adam Sandler με 295 βρισιές στο «Άκοπο διαμάντι» των αδελφών Safdie.

Σε ανάρτηση του στο Instagram ο Jonah Hill εξέφρασε την χαρά και απορία του για τα αποτελέσματα της έρευνας. «Υπάρχουν τόσοι πολλοί που θα ήθελα να ευχαριστήσω. Ευχαριστώ Martin Scorsese που με ώθησες να ξεπεράσω τα όρια. Και προφανώς τον σπουδαίο Samuel L. Jackson. Νιώθω βαθιά συναίσθηση της τιμής. (Επίσης, “νέα έρευνα”; Τι ομάδα επιστημόνων την έφτιαξαν;) Με πολύ αγάπη» έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός, παραθέτοντας ένα screenshot του σχετικού άρθρου στο The Wrap.