Δείτε τη συμμετοχή του Will Ferrell και της Rachel McAdams στην «Eurovision» του Netflix

eurovision-song-contest-the-story-of-fire-saga
ΔΕΥΤΕΡΑ, 18 ΜΑΙΟΥ 2020

Οι δυο ηθοποιοί ενσαρκώνουν ένα δίδυμο από την Ισλανδία που έχει βάλει στόχο τον μεγάλο τελικό του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Φέτος μπορεί να έχει αναβληθεί ο πανευρωπαϊκός διαγωνισμός της Eurovision λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, όμως το Netflix έχει φροντίσει ώστε να μην λείψει το φαντασμαγορικό show από τις οθόνες, με την κωμωδία «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga» σε σκηνοθεσία του David Dobkin.

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Will Ferrell και Rachel McAdams ως ένα ζευγάρι Ισλανδών μουσικών, τον Lars Erickssong και την Sigrit Ericksdottir, που έχει βάλει στόχο να φτάσει στον τελικό του μουσικού διαγωνισμού. Δίπλα τους εμφανίζονται μεταξύ πολλών άλλων οι Demi Lovato, Pierce Brosnan και Dan Stevens.

YouTube

Στα πλαίσια προώθηση της slapstick κωμωδίας, το Netflix έδωσε στην δημοσιότητα το βιντεοκλίπ για το τραγούδι «Volcano Man» από το soundtrack, το οποίο ερμηνεύουν οι Ferrell και η Σουηδή τραγουδίστρια My Marianne (με την McAdams να εμφανίζεται στο βιντεοκλίπ κάνοντας lipsync).

Δείτε το βιντεοκλίπ του «Volcano Man»

Η πρεμιέρα του «Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga» έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου.