Τρόμος σε «δόσεις καραντίνας» από τον σκηνοθέτη τού «Μη σβήσεις το φως»

not-alone-in-here
ΤΡΙΤΗ, 19 ΜΑΙΟΥ 2020

Ο David F. Sandberg και η σύζυγος του αποδεικνύουν ότι τα ειδικά εφέ και τα μεγάλα καστ δεν είναι απαραίτητα.

Λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο David F. Sandberg έχει περιοριστεί στο σπίτι και απέχει από τα καθήκοντα του στο σίκουελ του «Shazam!». Η καραντίνα όμως δεν έχει σταματήσει τον Σουηδό σκηνοθέτη από να δημιουργεί και επέστρεψε στις ρίζες του και τον τρόμο με δύο ατμοσφαιρικές ταινίες μικρού μήκους που γύρισε με σύζυγο του Lotta Losten.

Στις αρχές Απριλίου ο Sandberg έδωσε στην δημοσιότητα την πρώτη ταινία που γύρισε στο σπίτι του, το «Shadowed». Εκεί η Losten παίζει τον ρόλο μιας γυναίκας που ανακαλύπτει ότι κάτι «περίεργο» συμβαίνει με τις σκιές στο σπίτι της και όπως σε όλες τις καλές ταινίες του είδους, ο τρόμος δεν αργεί να κάνει την εμφάνιση του.

Ο σκηνοθέτης γύρισε και μια δεύτερη ταινία μικρού μήκους που κυκλοφόρησε μέσω YouTube, το «Not Alone In Here». Στην νέα ταινία ο χαρακτήρας της Losten ανησυχεί επειδή κάποιος – ή κάτι – ενδέχεται να είναι στο σπίτι μαζί της. Όπως και στην πρώτη ταινία, ο Sandberg και η σύζυγος του κατάφεραν να γυρίσουν μαζί μια συναρπαστική ταινία με περιορισμένα σκηνικά και μπάτζετ.