Νέο τρέιλερ για το αινιγματικό «Tenet» του Christopher Nolan

tenet
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 22 ΜΑΙΟΥ 2020

John David Washington, Robert Pattinson και Michael Caine πρωταγωνιστούν στη νέα επική περιπέτεια που κυκλοφορεί το καλοκαίρι.

Κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το «Tenet», την επική περιπέτεια στον κόσμο της κατασκοπίας με γερές δόσεις επιστημονικής φαντασίας του Christopher Nolan. Η νέα ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι έχει ένα all-star καστ στο οποίο συμμετέχουν οι John David Washington, Robert Pattinson, Aaron Taylor-Johnson, Elizabeth Debicki, Clémence Poésy, Kenneth Branagh και Michael Caine.

Η πλοκή του «Tenet» παραμένει μυστήριο, αλλά σύμφωνα με το νέο teaser, ο χαρακτήρας του Washington έχει ως αποστολή να αποτρέψει μια κατακλυσμιαία σύγκρουση που φέρεται να είναι «χειρότερη» από έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Το τρέιλερ παρουσιάσει και μια μυστηριώδης οργάνωση και αρκετές σκηνές δράσης καθώς προσπαθούν να αναστρέψουν την ροή της ιστορίας.

Το νέο τρέιλερ θέτει υψηλές προσδοκίες ως καλοκαιρινό blockbuster, με ορισμένους χρήστες του διαδικτύου να θεωρούν πως το «Tenet» αποτελεί μια «πνευματική συνέχεια» στο «Inception» λόγω της σουρεαλιστικής δράσης και της αινιγματικής υπόθεσης.

Η πρεμιέρα της νέας ταινίας του Nolan έχει προγραμματιστεί για τις 16 Ιουλίου, όμως η ημερομηνία δεν εμφανίζεται στο νέο τρέιλερ. Αυτό πιθανότατα σημαίνει πως η Warner Brothers ενδέχεται να καθυστερήσει την κυκλοφορία του «Tenet» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η βιομηχανία κινηματογράφου.