«Ο συνήγορος»: έρχεται τον Νοέμβριο με δυνατό πρωταγωνιστικό καστ

o-sunigoros-erxetai-ton-noembrio-me-dunato-protagonistiko-kast

ΔΕΥΤΕΡΑ, 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Ο σκηνοθέτης Ridley Scott συγκεντρώνει μερικά από τα πιο λαμπερά ονόματα της κινηματογραφικής βιομηχανίας και ο βραβευμένος με Πούλιτζερ συγγραφέας Cormac McCarthy («Καμία πατρίδα για τους μελλοθάνατους») υπογράφει το πρωτότυπο σενάριο στο καταιγιστικό θρίλερ «Ο συνήγορος» που έρχεται στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου από την Odeon.

Ο Michael Fassbender υποδύεται έναν δικηγόρο που βρίσκεται μπλεγμένος με τον Reiner (Javier Bardem) στην αγοραπωλησία ενός φορτίου κοκαϊνης, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων. Όπως γίνεται συχνά στη μεγάλη οθόνη, η «συμφωνία» ανάμεσα στα εμπλεκόμενα μέρη δεν εξελίσσεται ομαλά και τα ναρκωτικά κάπου χάνονται στη μεταφορά. Ο Michael Fassbender πρέπει να βρει μια λύση για να μην καταλήξει νεκρός…

Ο Cormac McCarthy, συγγραφέας εξαίρετων μυθιστορημάτων που έχουν μεταφερθεί με επιτυχία στον κινηματογράφο, αυτή τη φορά αναλαμβάνει την πρόκληση να γράψει εξαρχής ένα κινηματογραφικό σενάριο. Οι συντελεστές της ταινίας «προοιωνίζουν» μια δυνατή συμμετοχή στη φετινή κούρσα των Όσκαρ, αφού τους Fassbender και Bardem, πλαισιώνουν οι Brad Pitt, Penelope Cruz και Cameron Diaz σε ρόλους-έκπληξη. Η βασική ατάκα της ταινίας που αναφέρει «αν ως φίλος σου ορίζεις κάποιον που θα πέθαινε για σένα, τότε λυπάμαι, αλλά δεν έχεις φίλους!» μας προετοιμάζει για ένα εκρηκτικό θρίλερ με μαύρο χιούμορ. Είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες κινηματογραφικές προτάσεις της νέας σεζόν.

Πληροφορίες: Η ταινία «Ο συνήγορος» θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου από την Odeon.