Προς πώληση η υπερπολυτελής βίλα της Khloé Kardashian

khloe-kardashian
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2020

Η Αμερικανίδα celebrity απέκτησε το σπίτι αξίας 18,9 εκ. δολαρίων στο φαράγγι του Μαλιμπού από τον Justin Bieber το 2014.

Η Khloé Kardashian ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την πολυαγαπημένη βίλα της στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια και αποφάσισε να την πουλήσει. Σύμφωνα με τον επί χρόνια συνεργάτης και κτηματομεσίτη της οικογένειας Kardashian, Tomer Fridman, το σπίτι 1.020 τετραγωνικών μέτρων που έχει κάνει την εμφάνιση του στην τηλεοπτική εκπομπή των Kardashian κοστολογείται στα 18,95 εκατομμύρια δολάρια.

Στην εκπομπή Real Talk του Alexander Ali στο Instagram, ο Fridman παρουσίασε την μεσογειακής αισθητικής βίλα στην γειτονιά Oaks του Καλαμπάσας, χωρίς όμως να κατονομάσει την ιδιοκτήτρια. Ο κτηματομεσίτης εξήγησε πως η βίλα έχει γράψει ιστορία στο Χόλυγουντ, με πολλούς διάσημους ιδιοκτήτες στο παρελθόν, ενώ είχε βρεθεί στο εξώφυλλο το περιοδικού Architectural Digest.

Daily Mail / Jeff Rayner
The Society Group

Το 2016 το σπίτι της Khloé Kardashian είχε φωτογραφηθεί για το συγκεκριμένο περιοδικό, όπου η ίδια αποκάλυψε ότι το απέκτησε από τον Justin Bieber το 2014, ο οποίος με την σειρά του το είχε αγοράσει από την Nicole Murphy, πρώην σύζυγο του Eddie Murphy.

The Society Group
The Society Group

Την εσωτερική διακόσμηση της βίλας είχε αναλάβει ο Martyn Lawrence Bullard, ο οποίος συνεργάζεται τακτικά με τις οικογένειες Kardashian και Jenner, ενώ την περασμένη χρονιά οι σχεδιαστές Waldo Fernandez και Tommy Clements ανέλαβαν εργασίες ανακαίνισης.

The Society Group
The Society Group

Σύμφωνα με τον Fridman η βίλα είναι εξαιρετική περίπτωση για όσους θέλουν να αποφύγουν τα φώτα της δημοσιότητας, αφού είναι ένα από τα λίγα σπίτια της περιοχής που είναι χτισμένα κατά μήκος του φαραγγιού του Μαλιμπού.

The Society Group

«Έχει την πιο συναρπαστική θέα. Είναι απλά εκπληκτικό, με απόλυτη ιδιωτικότητα, εννοώ πως εκτός εάν βρίσκεστε σε ελικόπτερο, κανείς δεν μπορεί να δει μέσα στο σπίτι» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κτηματομεσίτης. Κλείνοντας, ο Fridman εξήγησε πως δεν μπορεί να αποκαλύψει την ταυτότητα του ιδιοκτήτη καθώς απομένουν ορισμένες λεπτομέρειες να ξεκαθαριστούν.