Βρέθηκε σκηνοθέτης για την διαστημική ταινία του Tom Cruise

tom-cruise
ΤΕΤΑΡΤΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2020

Παραμένει άγνωστο εάν ο Doug Liman θα ακολουθήσει τον χολιγουντιανό αστέρα στο διάστημα ή εάν θα σκηνοθετήσει από την ασφάλεια της Γης.

Πριν από λίγες ενδομάδες έγινε γνωστό πως ο Tom Cruise σκοπεύει να γράψει ιστορία πρωταγωνιστώντας την πρώτη ταινία που θα γυριστεί στο διάστημα. Τα σχέδια μάλιστα επιβεβαιώθηκαν τόσο από την NASA, όσο και από την SpaceX του Elon Musk που θα στηρίξει το φιλόδοξο εγχείρημα.

Σύμφωνα με νέο άρθρο του Deadline, οι παραγωγοί της ταινίας έχουν ήδη βρει τον σκηνοθέτη για την ταινία, τον Doug Liman, ο οποίος είχε συνεργαστεί με τον Cruise στα «Στα όρια του αύριο» και «American Made». Το άρθρο αναφέρει πως ο Liman έχει ήδη γράψει ένα πρώτο σενάριο για την νέα ταινία και θα έχει ρόλο παραγωγού.

Variety/REX/Shutterstock / Stephen Lovekin

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν ο Liman θα συνοδεύσει τον Cruise στο διαστημικό ταξίδι του ή εάν θα σκηνοθετήσει την ταινία από την Γη. Η εκπαίδευση άλλωστε ενός αστροναύτη είναι ιδιαίτερα επίπονη και απαιτεί εξαιρετική φυσική κατάσταση, κάτι το οποίο δεν θα είναι πρόβλημα για τον Cruise, καθώς συχνά πραγματοποιεί τα δικά του stunts.

Μέχρι όμως να αποφασιστούν οι σχετικές λεπτομέρειες για την ταινία υπάρχει αρκετός χρόνος, αφού τόσο ο Cruise, όσο και ο Liman είναι απασχολημένοι με άλλα project για το επόμενο διάστημα.

Shutterstock / JStone

Πιο συγκεκριμένα ο 57χρονος ηθοποιός θα ξεκινήσει την προώθηση του «Top Gun: Maverick» που κυκλοφορεί τον χειμώνα και στην συνέχεια θα επιστρέψει στα γυρίσματα της νέας «Επικίνδυνης αποστολής», ενώ ο σκηνοθέτης σκοπεύει να ολοκληρώσει την περιπέτεια επιστημονικής φαντασίας «Chaos Walking» με τους Daisy Ridley, Tom Holland και Mads Mikkelsen.