Ben Affleck: δεν θέλουν να φορέσει τη στολή του Batman!

ben-affleck-den-theloun-na-foresei-ti-stoli-tou-batman

ΤΕΤΑΡΤΗ, 18 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Η ανακοίνωση πως ο Ben Affleck θα είναι ο επόμενος Batman εξαγρίωσε τους θαυμαστές του υπερ-ήρωα που συνεχίζουν να δηλώνουν στο διαδίκτυο τη δυσαρέσκειά τους.

Στην ιστοσελίδα Change.org συγκεντρώθηκαν 90.000 υπογραφές με το αίτημα να αντικαταστήσουν οι παραγωγοί τον Ben Affleck. Ο βραβευμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο για να πρωταγωνιστήσει ως Batman, στο πλευρό του Superman (Hanry Canvill) στο σίκουελ της περιπέτειας «Man of steel 2» («Άνθρωπος ατσάλι 2») του Zack Snyder (το αναμένουμε στις αίθουσες το 2015). Ο Ben Affleck δεν είναι η μοναδική περίπτωση σταρ, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με την …κατακραυγή.

Οι Michael Keaton, Heath Ledger και Anne Hathaway είναι τα πιο τρανταχτά παραδείγματα ηθοποιών που συμπεριλήφθηκαν στο πρωταγωνιστικό καστ των ταινιών Batman, κόντρα σε ανάλογες αντιδράσεις των θαυμαστών του υπερ-ήρωα και μάλιστα αποδείχτηκαν ιδιαίτερα επιτυχημένοι στους ρόλους τους.

«Μου έστειλαν αντιδράσεις για ανθρώπους που εμφανίστηκαν σε αυτές τις ταινίες και έκαναν υπέροχη δουλειά, για τους οποίους έλεγαν: σκότωσέ τον!», δήλωσε ο Affleck στην τηλεοπτική εκπομπή του Jimmy Fallon. «Δεν μπορείς να το πεις πριν βγει η ταινία...Σημασία έχει τι θα σκεφτείς όταν δεις την ταινία».

Ο Affleck εμφανίστηκε πολύ ψύχραιμος-παρά το διαδικτυακό λιντσάρισμα- και μάλιστα δήλωσε πως αποφάσισε να διαβάσει τα επίμαχα αρνητικά σχόλια την ίδια μέρα που ανακινήθηκε το ζήτημα. Γελώντας, δήλωσε χαρακτηριστικά: «είμαι μεγάλο παιδί. Μου είπαν μην χρησιμοποιήσεις το διαδίκτυο για κανα- δυο μέρες…Είμαι πολύ σκληρός. Είδα την ανακοίνωση και κοίταξα το πρώτο σχόλιο και έλεγε: "όχιιιιι!"». Τα υψηλόβαθμα στελέχη της Warner Bros τον είχαν προειδοποιήσει για πιθανές αρνητικές αντιδράσεις, οπότε δεν έπεσε από τα σύννεφα...