Ο Rocky μέσα από τα λόγια του Sylvester Stallone

rocky
ΤΡΙΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ο βετεράνος ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά ανοιχτά για τον κινηματογραφικό μποξέρ που σημάδεψε την καριέρα του σε ένα νέο ντοκιμαντέρ.

Χωρίς τους ρόλους του Rocky Balboa και του John Rambo η καριέρα του Sylvester Stallone θα ήταν αναμφίβολα πολύ διαφορετική, αφού χάρη στους δύο χαρακτήρες έγινε ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλυγουντ. Το νέο ντοκιμαντέρ του Derek Wayne Johnson με τίτλο «40 Years of Rocky: The Birth of A Classic» παρουσιάζει τον εμβληματικό κινηματογραφικό χαρακτήρα μέσα από τα λόγια του Stallone.

Σε δηλώσεις του ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ σχολίασε πως το ντοκιμαντέρ είναι μια γοητευτική ιστορική αφήγηση από τον ίδιο τον «Rocky» και προσφέρει μια αναλυτική και συγκινητική ματιά στον χαρακτήρα. To «40 Years Of Rocky: The Birth Of A Classic» θα κυκλοφορήσει μέσω των Amazon και iTunes/AppleTV στις 9 Ιουνίου.

«Είμαστε περήφανοι για την ταινία και το κοινό μπορεί να περιμένει νέες ιστορίες και νέο υλικό που δεν έχει ποτέ, ένα μίγμα σπιτικών ταινιών του σκηνοθέτη John Avildsen, από τις πρόβες και τα παρασκήνια των γυρισμάτων της υπέρτατης underdog ταινίας» δήλωσε ο Johnson.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Johnson καταπιάνεται με τον Rocky Balboa, αφού το 2017 γύρισε το ντοκιμαντέρ «John G. Avildsen: King of the Underdogs», ο οποίος σκηνοθέτησε το «Rocky» και το «Karate Kid». Το επόμενο ντοκιμαντέρ του Johnson με τίτλο «Stallone: Frank, That Is» θα εστιάσει στον Frank Stallone, αδερφό του Sylvester.