Αngelina Jolie: προσθέτει τον Garrett Hedlund στο καστ της ταινίας της

angelina-Jolie-prosthetei-ton-garrett-hedlund-sto-kast-tis-tainias-tis

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 20 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013

H Αngelina Jolie εργάζεται πυρετωδώς για το νέο σκηνοθετικό της εγχείρημα, την ταινία «Unbroken» που θα ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα.

Στο πρωταγωνιστικό καστ της πολυαναμενόμενης αυτής παραγωγής, προστίθεται το όνομα του Garrett Hedlund, του νεαρού ηθοποιού που τον είδαμε στην περιπέτεια φαντασίας «Tron: Legacy» του Joseph Kosinski αλλά και στην ταινία των αδελφών Coen « Inside Llewyn Davis» . Σύμφωνα με το Variety, ο Hedlund είχε δείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον εδώ και καιρό για την πραγματική ιστορία στην οποία βασίζεται η ταινία. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα υποδυθεί τον διοικητή John Fitzgerald. Το σενάριο είναι βασισμένο στο ομώνυμο μπεστ σέλερ της Laura Hillenbrand και θα έχει την υπογραφή των αδελφών Coen.

Το «Unbroken» επικεντρώνεται στον Lou Zamperini, τον ήρωα των Ολυμπιακών Αγώνων του 1936 στο Βερολίνο, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, κατόρθωσε να διαφύγει από το αεροσκάφος, όταν αυτό κατέπεσε και να επιβιώσει για 47 ημέρες στη θάλασσα. Στη συνέχεια υποχρεώθηκε να δώσει μάχη για τη ζωή του όταν βρέθηκε αιχμάλωτος σε ιαπωνικό στρατόπεδο. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Zamperini θα δούμε τον Jack O’Connell, ο οποίος συμμετέχει και στην επική περιπέτεια «300: Rise of an empire».