Τεράστιο spoiler για το «No Time To Die» μέσω eBay

James-bond-daniel-craig
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020

Ένα έγγραφο από την παραγωγή της νέας ταινίας αποκαλύπτει μια άκρως ενδιαφέρουσα εξέλιξη στον χαρακτήρα του Βρετανού κατασκόπου.

Μια πώληση ενός οργανογράμματος από τα γυρίσματα του «No Time To Die» έχει αποκαλύψει ένα τεράστιο spoiler για την 25η ταινία του James Bond που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Το οργανόγραμμα που εμφανίστηκε σε αγγελία του eBay δίνει πληροφορίες για μια σκηνή που γυρίστηκε την περασμένη χρονιά στην Ιταλία.

Στην συγκεκριμένη σκηνή εμφανίζεται η ερωτική σύντροφος του «007», η Dr. Madeleine Swann (Léa Seydoux), και η «αντικαταστάτρια» του Bond που ενσαρκώνει η Lashana Lynch, αλλά και η κόρη του Bond, η Mathilde. Σύμφωνα με την περιγραφή της σκηνής, η Nomi πιλοτάρει ένα σκάφος με την Swann και την Mathilde πάνω από ένα νησί.

Πηγές της Mirror σχολίασαν πως οι παραγωγοί αποφάσισαν να παρουσιάσουν τον Bond ως πατέρα για να δείξουν πόσο έχει αλλάξει στο πέρασμα του χρόνου. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των πηγών της βρετανικής εφημερίδας, η «αλλαγή» άνοιξε νέους δραματικούς και αφηγηματικούς δρόμους στους παραγωγούς.

Mirror

Πριν την σχετική αποκάλυψη μέσω eBay είχαν διαρρεύσει ορισμένες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας όπου εμφανιζόταν ένα νεαρό κορίτσι φορώντας μια μπλε φόρμα, χωρίς όμως να έχει ξεκαθαριστεί εάν πρόκειται για την «Mathilde».

Το «No Time To Die» σε σκηνοθεσία του Cary Joji Fukunaga θα αποτελέσει την τελευταία ταινία του Daniel Craig στον ρόλο του εμβληματικού κινηματογραφικού ήρωα. Δίπλα του εμφανίζονται οι Seydoux, Rami Malek, Ana de Armas, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ben Whishaw και Jeffrey Wright μεταξύ άλλων.